Vilaller Vertical Race – Bon plà per tota la família aquest cap de setmana

VILALLER VERTICAL RACE, SEGÜENT PARADA DE LA COPA D’ESPANYA DE CURSES PER MUNTANYA VERTICALS FEDME – GRAN PREMI Inov8

La clàssica del Pirineu Català serà aquest dissabte 25 d’agost la 3a prova de la Copa d’Espanya Vertical a més de puntuar per a les Skyrunner National Series i ser Skyrunner National Championship.

La Vilaller Vertical Race torna al calendari de la Copa d’Espanya i de lesSkyrunner National Series, amb el seu dur circuit de 6km i més de 1250m de desnivell positiu acumulat. La petita localitat de Lleida, serà nucli d’aquesta cursa que decidirà els campions del Skyrunner National Championship en la modalitat vertical.

La cursa té sortida a la Plaça de l’Església de Vilaller. Els participants iniciaran el recorregut cap a l’Est, on trobaran els primers senders en una zona que encara deixa córrer. Arribant al quilòmetre 2 es passa per la localitat de Casós a partir de la qual la carrera augmenta de dificultat. Entrarem en una bonica zona boscosa típica de l’Alta Ribagorça que ens portarà fins al quilòmetre 4,5. Un cop ja en els descoberts prats trobarem els trams més durs. Finalment recorrerem la carena de la muntanya que coronarem al Tossal de la Mina a 2250m d’alçada. Aquest tram final destaca per les seves vistes de l’Alta Ribagorça i de la Vall de Boí.

A falta de dues proves per disputar-se en ambdós calendaris (FEDME i SNS), trobem a Gisela Carrión i Silvia Leal, com a primera i segona classificades dels dos circuits. Pel que fa a categoria masculina l’actual líder FEDME, que a més veurem en la línia de sortida de Vilaller, és Agustí Roc, seguit a 36 punts per Joan Navarro. Jonathan Mora lidera en solitari la classificació de les Skyrunner National Series.

La Vilaller Vertical Race t’ofereix la possibilitat de venir amb tota la família, ja que també podrà participar en la Vilaller Vertical Walk, una marxa no competitiva per a tothom.

Sens dubte una extraordinària cursa de la Copa d’Espanya de Curses per Muntanya Verticals FEDME – Gran Premi Inov-8 que a més serà Skyrunner National Championship.

Inscripcions disponibles a www.tiquetoci.net

Teaser Promocional Vilaller Vertical Race 2018

Deixa un comentari