Aconsegueix la teva millor versió amb la lleugeresa i velocitat de les noves DYNAMIS i DYNAFLYTE 2 amb FLYTEFOAM de ASICS

Noves DYNAMIS i DYNAFLYTE 2 amb FLYTEFOAM de ASICS

ASICS incorpora dos nous models per a tots aquells que busquen sabatilles lleugeres sense renunciar a una bona amortiguació.

 asics novetats

#FEELFAST

ASICS segueix ampliant la seva col·lecció de sabatilles altament tècniques i dedicades al running que incorporen l’ús de FlyteFoam en la seva mitjasola. Amb l’arribada del mes de setembre, dos nous models poden trobar-se ja en els principals punts de venta especialistes en aquesta disciplina: la nova Dynamis i la segona versió de la ja consagrada Dynaflyte.

Juntament amb el model RoadHawk FF llençat el passat mes de juny, aquestes tres sabatilles suposen la resposta perfecta a aquells corredors que busquen una injecció de confort i velocitat sigui quin sigui el seu nivell.

Dynaflyte 2

Oferint màxima lleugeresa, pesant 10 grams menys que la seva anterior versió essent ara un model de 255gr, la ASICS Dynaflyte 2 està dissenyada per aquells corredors que busquen velocitat, versatilitat i confort. L’usuari gaudirà d’un model que li aportarà sensació de lleugeresa sense haver d’enfrentar-se a mitjasoles massa fines i de poc confort. Un nou Adapt Mesh més transpirable, sense costures, que millora la flexibilitat i preveu roçadures i irritacions és, a més a més, una altra de les seves millores. Adicionalment, aquesta sabatilla segueix les últimes tendències estètiques aconseguint així que la seva imatge sigui tant bona com les sensacions que produeix.

Pes: 255 gr

Drop: 8 mm

PVPR: 160 €

 

asics dynaflyte women

 

Asic Dynaflyte Men

Dynamis

La ASICS Dynamis proporciona un suport extra sense afegir pes. Amb 270 grams, és capaç de donar resposta als qui cerquen sentir la velocitat sense haver de renunciar a l’estabilitat i al confort. El model destaca per l’ús del sistema Boa que ajuda a que tot el DynaPanel s’ajusti a la perfecció de forma milimètrica sense generar zones de pressió. Un lleuger click ajuda a afluixar tot el sistema i cada lleu rotació permet una nova personalització. El DynaTruss en la zona de la sola proporciona estabilitat superior i suport dinàmic.

Pes: 270 gr

Drop: 8 mm

PVPR: 170€

 

Dynamis Women

Dynamis Men

RoadHawk FF

Aquest nou model, el més lleuger de tota la sèrie, de tant sols 245 grams, combina una amortiguació òptima i una sensació de lleugeresa amb una estètica fresca, dissenyades per a qualsevol tipus de corredor que busqui velocitat i estil amb un elevat nivell de confort.

Pes: 245 gr

Drop: 8 mm

PVPR: 120€

 roadhawk women

Junt amb aquests tres nous models, ASICS llença la seva nova col·lecció de tèxtil LITE-SHOW amb varis propostes tant per home com per dona.

Deixa un comentari