Arrenca 2016 amb la nova FuzeX d’ASICS

 asics logo

Un model altament versàtil que estrena nova tecnologia en la seva mitja sola gràcies al FuzeGEL. 

FuzeGEL és la nova tecnologia d’ASICS amb la que la marca japonesa inicia 2016.

FuzeGEL és la combinació de foam i GEL en la zona mitjasola, una suma que facilita un estalvi de pes i una aposta per la lleugeresa en tota la col·lecció fuzeX.

asics imatge

Dos models, un objectiu

La col·lecció fuzeX d’ASICS es composa de dos models:  el fuzeX i el fuzeX Lyte, i en els dos casos estan disponibles en diferents colors tant per a home com per a dona.

 

Els models  fuzeX destaque per diferents aspectes:

 

Lleugeresa: gracies a l’ús de la nova tecnologia FuzeGEL, el seu pes és de tant sols 280 grams.

Ajust: el seu nou mesh en el upper proporciona un sensacional ajust, recollint qualsevol moviment del peu des de la zona davantera fins al taló.

Versatilitat: és un model apte per a córrer mitges distàncies però, al mateix temps, gràcies  la seva renovada i fresca imatge, ofereix una comoditat extrema per ser utilitzat en altres activitats físiques o quotidianes.

Simplicitat de línies: la seva estètica s’estilitza seguint les darreres tendències en sabatilles esportives, tot i amagar en el seu interior tot un univers de prestacions. Els seus colors són trencadors i combinen de forma destacada tonalitats per la mitjasola i el upper.

Running: les fuzeX formen part de l’extensa i consagrada col·lecció de running d’ASICS desenvolupada pel seu Institut d’Esport i Ciència ubicat a Kobe (Japó) i es beneficien de l’amplia experiència de la marca.

Els models fuzeX combinen en la seva mitjasola l’ús de fuzeGEL i el Solyte a la part del darrera, amb la finalitat de poder oferir una major estabilitat i reacció en cda trepitjada. El drop dde les fuzeX és de 8mm. A més a més, les fuzeX inclouen la plantilla X-40 Sockliner d’ASICS, per a una major amortigüació interna. Aquesta plantilla posseix facultats antibacterianes i s’adapta a la planta del peu de cada corredor, recuperant la seva forma original després de cada cursa.

Per a aquells que busquen un model encara amb major lleugeresa, ASICS crea les fuzeX Lyte, que en el seu cas, mantenint els 8mm de drop, són 10 grams menys pesades (270gr) gràcies a:

–      Una mitjasola en la que tant sols es fa servir FuzeGEL.

–      Un open mesh en tot el upper que a més a més de lleugeresa proporciona major ventilació.

fuzeX

Disponible en quatre colors per a home i quatre per a dona.

Mitjasola en fuzeGEL i Solyte. Plantilla X-40 Sockliner.

280 gr.

Drop: 8 mm

PVPR: 130 euros

Disponible a botigues a partir de febrer

asics sabatilles

 

 

fuzeX Lyte

Disponible en quatre colors per a home i quatre per a dona.

Mitjasola en fuzeGEL.

270 gr.

Drop: 8 mm

PVPR: 100 euros

Disponible a botigues a partir de febrer

asics sabatilles lite

Deixa un comentari