Supercapdesetmana a Núria per als petits i resta activitats cap de setmana a la neu

Una setmana més, a Esportistes.cat us informem de l’agenda pel cap de setmana referent a esports de neu, concretament a les pistes d’esquí del Grup FGC

 

  • ·         La Molina serà seu de dues competicions: la Copa del Món de Snowboard Cross FIS i els Campionats d’Espanya de SBX, els quals puntuaran per a la Copa Espanya combinada de Snowboard.
  • ·         Vall de Núria acollirà La Molina – Vallter (Skimarathon) i la Vista d’estels amb retrac.

 

La Molina

20 – 21 de març – Copa del Món de Snowboard FIS

Els dies 20 i 21 de març, La Molina acollirà la Copa del Món de Snowboard FIS, una modalitat espectacular que reuneix els millors corredors de tot el món. Aquesta cursa arriba a l’estació ceretana pocs dies després d’organitzar-se la penúltima prova del circuit, el 14 de març a Veysonnaz (Suïssa).

 

La prova comptará amb 110 corredors de tot el món: 70 en la categoria masculina i 40 en la femenina. En aquest sentit, si es compleixen les previsions, se superarà els més de vuitanta participants que va acollir la Molina l’any passat.

 

L’estació ceretana va ser la seu dels Mundials de Snowboard l’any 2011 i des de l’hivern de 2008 és l’escenari de competicions de Copa del Món FIS d’aquest esport.

 

22 de març – Copa Espanya SBX

El proper diumenge 22 de març, la Real Federación Española Deportes de Invierno (RFEDI) disputarà els campionats d’Espanya de Snowboard Cross a La Molina. Aquesta competició comptarà amb l’actual líder del circuit de Copa del Món de SBX, Lucas Eguibar, i els altres dos riders de la RFEDI, Regino Hernández i Laro Herrero, que també tenen moltes possibilitats d’obtenir bons resultats. Aquests campionats puntuaran per a la Copa Espanya combinada de Snowboard.

 

Més informació: www.lamolina.cat

 

Vall de Núria

21 de març  – La Molina – Vallter (Skimarathon)

Dissabte 21 de març, Vall de Núria serà l’escenari de La Molina – Vallter Skimarathon, una competició d’esquí de muntanya per equips pionera en el format de llarga distància als Pirineus.

 

La cursa uneix amb esquís les tres valls amb més tradició muntanyenca i d’esquí del Pirineu de Girona i tres de les estacions d’esquí més importants del país com són La Molina, Vall de Núria i Vallter 2000. Amb tot, els participants d’aquesta travessa mítica gaudiran d’aventures, reptes, treball en equip i respecte per la muntanya.

 

21 de març – Vista d’estels amb retrac

Vall de  Núria organitza una excursió en màquina de trepitjar per veure els estels a les nits de lluna nova. Durant l’activitat els participants passejaran fins a la cota alta de l’estació per contemplar les meravelles de les nits serenes i les estelades. Per acabar, es brindarà amb cava i es farà una fotografia de grup a la Cabana dels Pastors.

 

22 de març – Supercapdesetmana

El proper diumenge 22 de març, Vall de Núria acollirà el “Supercapdesetmana”, una jornada pensada per als més petits de la Vall. Els interessats podran escollir entre pujar en cremallera i esquiar o bé pujar en cremallera i entrar al Parc Lúdic (1 hora)

Per a mes informació: http://www.super3.cat/superactivitat/activitat/14410.

 

Més informació: www.valldenuria.cat

 

Ski Pallars Espot i Port Ainé

21 de març – Prova Social d’esquí CEPS (Club Esquí Pobla Segur) a Port Ainé

El dissabte 21 de març, de 9.00 h del matí fins a les 16.00 h de la tarda, l’estació de Port Ainé organitza una Prova Social d’esquí que està oberta a tots els socis i sòcies que vulguin participar-hi. Les inscripcions estan obertes fins al proper dijous 19 de març. L’entrega de premis es farà durant el sopar social del dissabte 28 de març al poliesportiu de la Pobla.

 

 

21 de març – Prova Social d’esquí CEVC (Club Esquí Vall Cardós) a Espot

El dissabte 21 de març, a les 9.00 h del matí, l’estació d’Espot organitza una Prova Social d’esquí que està oberta a tots els socis i sòcies que vulguin participar-hi.

Més informació: www.skipallars.cat

 

clickalaneu

Deixa un comentari