ASICS – Renovació Total en la nova GEL NIMBUS 17

ASICS llança al mercat la 17a versió d’un dels seus models més emblemàtics alleugerant el seu pes i millorant la seva transició

ASICS GEL NIMBUS 17 WOMEN

ASICS aprofita aquest mes de març per al llançament de laa seva nova GEL NIMBUS 17 que serà al llarg de tot el 2015 el producte estrella de la marca.

Aquest model, amb una autèntica massa de seguidors a nivell internacional, arriba en la seva versió més lleugera de la història (15 grams menys que la seva predecesora), amb noves millores tècniques i amb un nou upper, sense costures i més dinàmic que li proporciona una estètica molt més ttrencadora. Amb tot això, la marca japonesa aposta un cop més per la innovació i les tecnologies pensades per i pel corredor.

Apart de ser més lleugera, aquesta nova versió afavoreix una millor transició gràcies al FluidRaid 2.0 en la seva mitjasola, sent un component millorat de doble densitat que es tradueix en major lleugeresa i major amortigüació. El model incorpora també una nova estructura de la sola en la punta i taló per tal de facilitar la trepitjada. Els seus blocs de GEL són més grans per afavorir una millor absorció dels impactes.

La nova GEL Nimbus 17 presta atenció al comfort, ja que incorpora la plantilla X-40, antibacteriana i molt còmode, i redueix el nombre de costures interiors.

A nivell de seguretat, incorpora franges reflectants 3M visibles en un angle de 360º

Pes model masculí: 305gr

Pes model femení: 240gr

Drop: 10mm

PVPR: 175€

 

I per a disfrutar al màxim d’aquest sensacional model, ASICS recomena l’ús de la seva samarreta SS Top en collor verd combinat amb el seu shoret 7 inch inspirats en la nova GEL Nimbus 17. Es tracta de dues peces de roba altament tècniques, adaptades a les exigències de ventilació i comfort més extremes

 

PVPR SS Top: 60 €

PVPR Short 7 inch: 60 €

PVPR SS Top Women: 60 €

PVPR X Woven Short Women: 50 €

ASICS GEL NIMBUS 17 MEN SS TOP MEN SS TOP WOMEN

Deixa un comentari