Kids Trail Barcelona 2015

Aquest any la UTBCN (Ultra Trail Barcelona) es presenta també en la modalitat KTBCN (Kids Trail Barcelona)

La Kids Trail Barcelona permetrà als més petits de casa participar de la Ultra Trail Barcelona, ja que es disputaran diferents curses en funció de les diferents edats dels nens, cobrint part del circuit de la cursa oficial dels adults, cosa que farà sentir als nens i nenes com autèntics protagonistes de la jornada.

Les curses infantils es celebraran a les 10:30h i cada edat tindràa el seu recorregut i el seu calaix de sortida.

La Kids Trail Barcelona, en endavant KIDS, es caracteritza per cobrir part del circuit dels corredors de la prova reina (UTBCN), fet que converteix als més petits en corredors aventurers dins el recorregut oficial.

La Kids Trail és una prova solidària que destina la major part del cost de la inscripció a la Fundació Croma 22. Aquesta Fundació ajuda a investigar sobre la Fibromialgia 22, malaltia que afecta als més joves, sobretot en nens en la edat de canvi (entre els 12 i 18 anys) afectant i trastornant genèticament el sistema nerviós.

Els 3 primers classificats de cada categoria seran premiats a l’entrega de premis que es realitzarà a les 14h.

A l’arribada a meta, tots els nens participants rebran una medalla commemorativa de “Finisher” per premiar el seu esforç i la seva victòria personal en haver finalitzat la prova. A més hi haurà un servei d’aigua per a la necessària hidratació dels kids en finalitzar la prova. Com a obsequi addicional es lliurarà una bossa de llaminadures per a tots els participants de les diferents categories de la kids.

Més informació al nostre calendari de curses

Cartell de la cursa:

kidstrailbcn

Deixa un comentari