Arriba la GEL-NIMBUS més lleugera amb la incorporació de FLYTEFOAM

Arriba la GEL-NIMBUS més lleugera amb la incorporació de FLYTEFOAM 

El màxim confort, en el seu mínim pes, per aquells que s’enfrenten a mitges i llargues distàncies.

Major reactivitat, durabilitat i un nou mesh són altres de les seves prestacions.

 

gel nimbus 19 asics 

L’arrancada de 2017 ve marcada a ASICS pel llençament de la nova versió del seu emblemàtic model GEL-Nimbus que, en la seva 19ª edició, pateix una de les revoolucions més importants de la seva trajectòriaa a l’incorporar per primer cop a la seva mitja sola el Flytefoam.

FLYTEFOAM es va introduir per primer cop en un model ASICS el desembre de 2015, incloent-lo en el model Metarun després de tres anys d’investigació sense límit de pressupost.

El FLYTEFOAM és un 55% més lleuger que la resta de foams estándars del mercat, i un 33% més lleuger que el Solyte, el material utilitzat per ASICS fins el moment en les seves sabatilles de gamma alta. Però, a més a més, el FLYTEFOAM no tan sols aporta lleugeresa, sinó també una extraordinària amortiguació, resposta i reactivitat.

 

gel nimbus 19 men

Major durabilitat i nou mesh

A més a més de tot això, la nova GEL-Nimbus 19 manté les seves propietats després d’un ús prolongat. Això es deu a la incorporació de fibres naturals en la seva estructura que aporten estabilitat. El resultat és una mitjasola amb molta menys deformació i que amortigua igual des del primer kilòmetre fins a l’últim.

El Upper Gradient Mesh és una altra de les innovacions destacades que es troben a la nova GEL-Nimbus 19: una malla que recobreix tota la zona superior de la sabatilla que, apart de ser lleugera, és resistent, transpirable i ofereix varies densitats segonss les necessitats de cada zona del peu.

La nova GEL-Nimbus 19 és el primer model de la col·lecció ASICS primavera-estiu 2017 del que els usuaris poden gaudir..

Disponible ja en punts de venta especialitzats.

 

Fitxa tècnica

Pes: 315 gr home / 255 gr dona (5 gr més lleugera que la  seva anterior versió).

Drop: 10 mm home / 13 mm dona

Tecnologia Flytetoam y nou Upper Gradient Mesh

Plantilla removible Ortholite X40

Tecnologies ASICS Guidance Line, IGS, Clutch Counter i Trusstic per ofeerir una trepitjada més eficient, major ajustameent i estabilitat òptima.

GEL davanter i posterior per una òptima amortiguació.

Tecnologia reflectant

PVPR: 180€

gel nimbus 19 dona

 

gel-nimbus 19 home

Deixa un comentari