226ers – Gels, barretes i Salts Electrolytes

Gels, Barretes i Salts Electrolytes de 226ers

Gràcies a SportMed hem pogut provar gran part de la gamma de productes de gels i barretes energètiques de la marca 226ers, i la veritat és que hem tingut una grata sorpresa!

De forma ràpida i resumida, el que a tots us interesa saber: es tracta de productes de fàcil ingesta i digestió, que no provoquen efectes colaterals (acidesa, ganes de vomitar, mala digestió…) i sobretot, que cadascun d’ells és efectiu i compleix l’objectiu pel qual l’ingerim.

Hem provat els productes que podeu veure en les imatges, i que dividim en tres grans grups, per tal de no entrar més en detalls i no avorrir-vos en aspectes molt tècnics o especialitzats, ja que creiem que el que interesa és que conegueu de quins productes es tracta, per a que serveixen, i si són o no efectius.

El que sí us anticipem és que es nota que la marca 22ers està especialitzada en esports de resistència i llargues distàncies, de forma que els seus productes us asegurem que us deixaran d’allò més satisfets!

Gels

El primer que destaquem dels gels de la marca 226ers és la gran varietat de gustos i tipologies, que satisfaran les necessitats tant esportives com gustatives de tots els corredors. Alguns com el de cafè són realment espectaculars!

La segona cosa que volem resaltar és que a diferència d’altres gels que hem provat, no fan mal a l’estómac i no provoca cap tipus d’acidesa o molèstia. La digestió i el gust són perfectes.

Per últim, destacar que la principal funció que tenen, una càrrega ràpida d’energia, l’hem notada en aquells moments de tirades llargues on veiem que ens quedem sense forces i el desgast comença a ser important.

gels 226ers

Barretes Energètiques

Tant sols a l’agafar-les noten que són groses, fortes, compactes, resistents, pesades, robustes… tot això és positiu ja que permet poder-les menjar a trocets si així ho preferim sense que se’ns trenquin al córrer i perdem trocets.

Però aquestes característiques, al mateix temps, són les que en molts casos ens farien enrera ja que podem pensar que costa de mastegar, de tragar, de digerir. Doncs aquí la gran sorpresa!!! Apart de ser boníssimes de gust, és sorprenent lo bé que passen i es digereixen. Nosaltres vam quedar molt sorpresos ja que personalment he provat altres marques i segons quines barretes se’m fan molt difícil de menjar. En aquest cas, tot al contrari, boníssimes, i el més important, compleixen a la perfeció la funció per la qual les ingerim, és a dir, recuperar les nostres reserves d’energia. És un producte molt recomenable!

barretes 226ers

Salts (electrolytes)

Se’ns dubte, el complement ideal que ens permetrà nutrir al cos de sals sense haver de tirar un cop més de grans dosis de líquids o aliments. Tant sols amb un comprimit complirem l’objectiu sense obligar-nos a beure més o forçar l’estómac amb altres aliments, barretes, etc…

I podem asegurar la seva efectivitat, ja que en lúltima tirada llarga que vam provar aquest producte, començàbem a tenir senyals de rampes, i després de consumir els electrolytes, les rampes no van anar a més i inclús van desaparèixer i ens van permetre acabar el recorregut sense més problems

salts electrolytes

 

Recomanem doncs els productes de la marca 226ers ja que compleixen la seva funció, tenen bons sabors i són de fàcil ingesta i digestió. Alguns d’ells ens han sorprés força i segur que a partir d’ara seran un company inseparable en curses de llarga distància

 

226ers

Deixa un comentari