BUFF® MOUNTAIN FESTIVAL VALL DE BOÍ 2017

BUFF® MOUNTAIN FESTIVAL VALL DE BOÍ 2017

Tres dies d’activitats a la muntanya amb esports, música en viu i diversió per a tota la família

buff mountain festival

ORIGINAL BUFF ® presenta el BUFF® MOUNTAIN FESTIVAL Vall de Boí un esdeveniment únic a la península per a tot aquells, grans o petits, sols o acompanyats, puguin participar en tot un seguit d’activitats lúdiques i esportives en contacte amb la natura.

El BUFF® MOUNTAIN FESTIVAL Vall de Boí tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de juliol a la localitat de Barruera, al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, un entorn ideal per descobrir i viure la natura. A més, el festival  inclourà la quarta edició de l’èpica carrera BUFF® Epic Trail Aigüestortes.

Ioga, escalada, … i Campus Natura Infantil

Les activitats que composen el festival estan pensades perquè petits i grans, experts i amateurs puguin passar un cap de setmana esportiu, cultural i ple d’entreteniment.

Els assistents podran escollir des de practicar ioga en plena natura a iniciar-se en una via ferrada, participar en un acte tan tradicional com la baixada de “Falles” d’Erill la Vall (reconegut com a Patrimoni Mundial per la UNESCO) o escoltar música en directe.

Els nens són un dels principals protagonistes d’aquest festival per als qui s’ha dissenyat tot un seguit d’activitats amb l’objectiu de formar-los en el respecte i en la cura del medi ambient, entretenint-los practicant esport i, sobretot, passant-ho bé en un cap de setmana.

Per a aquest motiu, el festival dóna l’opció de participar en una marxa ciclista familiar fins a iniciar-se en el trail runnning amb la Mini Sky Race. Els més petits tenen un espai propi a aquest festival, com els tallers del Campus Natura Infantil, un espai creat per al gaudi i l’aprenentatge dels menors.

Dins d’aquest festival de muntanya es podrà gaudir d’altres activitats com; diferents itineraris de trekking per Barruera i el seu entorn amb la Vall de Boí Trek, barranquisme, ràfting i curses d’orientació.

4a edició BUFF® Epic Trail Aigüestortes

El BUFF® Mountain Festival Vall de Boí neix gràcies a l’experiència prèvia de la marca en l’organització de grans esdeveniments esportius com la BUFF® EPIC TRAIL. Aquesta cursa, en només tres edicions, ha passat a la categoria d’èpica pel seu nivell d’exigència tècnica i l’espectacularitat del seu entorn.

La BUFF® EPIC TRAIL AIGÜESTORTES es converteix novament en un referent en el calendari de trail running en què la SKYMARATHON® (42km) està inclosa en les Skyrunner World Series i la ULTRA SKYMARATHON® 105km celebrarà el Skyrunner National Championship. A més d’aquestes dues modalitats, la cursa comptarà amb la seva versió de mitja marató (21km).

En la seva última edició van assistir més de 1.670 esportistes de 38 nacionalitats diferents.

BUFF® MTB Marathon

Entre les activitats de competició del festival s’inclou la primera edició del BUFF® MTB MARATHON Campionat de Catalunya, amb dues distàncies  (56km i 30km) i una modalitat oberta per a tot el qui vulgui recórrer els paratges del Parc Nacional.

Sponsors

Vall de Boí Ubicació del BUFF® Mountain Festival. Durant 4 anys ha estat la seu principal de la cursa BUFF® Epic Trail. Els organismes públics de la zona proporcionen el suport necessari per poder desenvolupar aquestes activitats amb el millor rendiment. L’alcalde de la Vall de Boí, Joan Peralada, ha cregut en el projecte des dels seus inicis, contribuint a la promoció i desenvolupament de l’esdeveniment.

Ledlenser Una de les marques líders en el sector de la il·luminació. Repeteix patrocini per segon any consecutiu oferint productes de gran qualitat per al desenvolupament de les proves nocturnes de la BUFF® Epic Trail i per al condicionament lumínic de l’esdeveniment en general.

Obra Social La Caixa Contribueix a aquesta primera edició del BUFF® Mountain Festival en el desenvolupament de les activitats infantils que posen de rellevància el valor de l’esforç, la cultura de l’esport i el respecte del medi ambient.

226ers Torna a oferir suport i assessorament nutricional per a totes les activitats competitives del festival. Amb la participació de la marca en l’esdeveniment, el festival estarà dotat de productes nutricionals fets amb el 90% d’ingredients naturals.

buff mountain festival

Deixa un comentari