ASICS LLENÇA EVORIDE ™

LA SEVA SABATILLA MÉS LLEUGERA I ASEQUIBLE DE LA SEVA FAMÍLIA D’ESTALVI D’ENERGIA

ASICS ha fet pública avui l’última incorporació a la família d’estalvi d’energia:  EVORIDE ™.

Amb un pes de tan sols 255 grams i un preu recomenat de 130€, EVORIDE ™ és la sabatilla més lleugera i asequible de la família RIDE i segueix amb l’exit de les seves predecesores METARIDE ™ y GLIDERIDE ™ llançades l’any passat. EVORIDE ™ estarà disponible a botigues a nivel mundial a partir d’avui 7 de febrer.

TECNOLOGIA GUIDESOLE™

A l’igual que les altres sabatilles de la família ASICS d’estalvi d’energia, EVORIDE ™ presenta l’innovadora i exclusiva tecnologia GUIDESOLE ™, una sola amb una geometria corva que funciona limitant el moviment en l’articulació del turmell, àrea on es consumeix més energia.

MENYS ESFORÇ EN CADA GAMBADA

Disenyada per a corredors neutres, la nova EVORIDE ™ ofereix una sensació de cursa gairebé en inèrcia que ens permet córrer amb menys esforç. Amb la seva moderada corvatura de la mitjasola, en comparació amb les predecesores, EVORIDE ™ és una opció adicional per a corredors de diferents estils i necessitats, que desitgin aprofitar la tecnologia GUIDESOLE ™.

A més a més, compta amb una mitjasola realitzada d’una sola peça, dissenyada perm facilitar el contacte total amb el terra, la qual cosa suavitza la transició des de l’aterratge fins a l’enlairament i millora el soport i l’estabilitat. El compost de la sola Super AHAR ™ sota del taló garantitza un excel·lent nivell de durabilitat.

ASICS EVORIDE

COMODITAT NO COMPROMESA

Tot i el seu disseny leuger, la nova EVORIDE ™ no sacrifíca absolutament res en termes de comoditat. La mitjasola FLYTEFOAM ™ Propel ofereix una amortiguació excel·lent, una sensació suau i tacte molt agradable sota el peu, mentre que el material del tall o upper és de malla elàstica multidireccional, amb una alta transpirabilitat i un ajust òptim a la morfologia del peu.

Kenichi Harano, Director Executiu y Gerent Senior en l’Institut de Ciències de l’esport d’ASICS, diu: “Després de l’èxit de METARIDE ™ y GLIDERIDE ™, volíem oferir la mateixa combinació d’esficiència energètica, amortiguació i durabilitat a més corredors. Com el membre més lleuger i econòmic de la nostra familia d’estalvi d’energia, EVORIDE ™ és la companya perfecta per l’entrenament ràpid i les llargues distàncies, ajudant com mai als corredors a superar els seus propis límits de velocitat i resistència”

EVORIDE ™ estarà disponible a botigues ASICS, online i punts de venta especialitzats, de tot el món a partir del 7 de febrer de 2020.

Visita www.asics.com per a més informació

Deixa un comentari