L’associació esportiva ACTN3 Sport participa a la cinquena edició de l’Oxfam Intermón Trailwalker

L’associació esportiva ACTN3 Sport participa a la cinquena edició de l’Oxfam Intermón Trailwalker

  • En l’edició d’enguany, ja hi ha inscrits més de 330 equips que porten recaptats una xifra superior a 400.000 €.

 

La cinquena edició de l’Oxfam Intermón Trailwalker donarà el tret de sortida el pròxim 18 d’abril. Es tracta d’un repte esportiu amb una triple motivació: personal, grupal i solidari. Els participants han d’aconseguir completar 100 km en menys de 32 hores, arribant junts a la meta. A més, per a poder participar, cada equip ha de recaptar un mínim de 1.500 € que aniran destintats a finançar més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització en 40 països diferents.

Entre els equips participants, hi ha el de l’associació ACTN3 Sport, equip format pels propis fundadors: Tina Armenteras, Alejandra Belenguer, Laia Gilibets i Guillem López. “ACTN3 Sport és una entitat que neix per promocionar i difondre l’esport amb finalitats solidàries. És per aquest motiu que quan vam conèixer en què consistia la Trailwalker vam tenir-ho clar, volíem participar en aquest repte i contribuir així, a ajudar a la societat a través de l’esport. I és que aquesta és la raó de ser de la nostra associació” afirma l’equip G257 de la Trailwalker d’Oxfam Intermon.

Per assolir la xifra a recaptar, l’equip Claror_ACTN3 ha organitzat diverses iniciatives com és el cas d’una porra solidària, així com també activitats lúdiques. El passat divendres 20 de març, l’entitat va organitzar un AfterWeek solidari, que va tenir lloc al local Alfa en Viu. L’acte va comptar amb l’actuació del Dj Te jodes y bailas i una rifa solidària en la que es van sortejar productes d’empreses que han volgut col·laborar amb la causa com MUNICH, Punto Blanco i Flectomin. A dia d’avui, l’equip Claror_ACTN3 ha aconseguit recaptar més de 1.200€ i ja només disposa de 3-4 setmanes per aconseguir arribar als 1.500€. Tothom qui vulgui col·laborar pot fer-ho enviant un SMS amb la paraula TW G257 al 28010, fent un donatiu lliure a: http://trailwalker.oxfamintermon.org/es/equipos/ficha/BCN2015/G257/actn3 o comprant una camiseta tècnica de l’equip (17€).

Per a més informació sobre les activitats solidàries organitzades pel equip, podeu consultar la web: http://actn3sport.com/trailwalker/

actn3

Deixa un comentari