Vall de Núria celebra la primera edició de la Winter Vall dels Menuts

Vall de Núria celebra la primera edició de la Winter Vall dels Menuts  

  • Un cap de setmana ple de diversió per a tota la família.

 Després del gran èxit de la festa infantil La Vall dels Menuts de l’estiu passat a la que van assistir més de 1000 persones, el proper cap de setmana del 25 i 26 de març arriba la Winter Vall dels Menuts, la primera edició d’hivern d’aquesta gran festa familiar a la Vall de Núria. Seran dos dies amb un ampli programa d’activitats pensades per als més petits i les seves famílies.

 

winter vall dels menust nuria

L’activitat estrella serà la gimcana – geocaching “Cerca la marmota”, amb la que  els participants podran aconseguir una nit a l’Hotel Vall de Núria. L’objectiu serà trobar les sis mascotes amagades per tota l’estació i fer-se una foto amb elles. Les fotografies s’hauran de publicar a twitter o instagram amb l’etiqueta #wintervalldelsmenuts. Qui superi el repte participarà en un sorteig d’una estada a Vall de Núria durant la propera edició de La Vall dels Menuts.

Per als grans amants de la neu hi haurà les activitats d’esquí lliure i les excursions amb raquetes de neu, pensades per a tots els nivells. A més, també hi haurà tallers de construcció d’iglús i ninots de neu, xocolatada i graellades populars i fins i tot una masterclass de zumba familiar. El pack també inclou forfet d’esquí i el bitllet de tren cremallera des de Ribes fins a la Vall de Núria.

winter vall dels menust nuria

El festival Vall dels Menuts és un homenatge als nens i a l’oci en família. De fet, Vall de Núria compta des de l’agost del 2016 amb el segell d’Equipament Turístic Familiar que atorga l’Agència Catalana de Turisme. Durant tot l’any, el complex de Vall de Núria posa a l’abast de les famílies propostes d’oci divertides i adaptades a les seves necessitats en aquest paratge únic al bell mig de la natura.

El Pack Vall dels Menuts és un bitllet “Tot inclòs” per a nens d’entre 0 i 16 anys i inclou totes les activitats del programa, a més del bitllet del tren cremallera de la Vall de Núria per només 15 euros al dia. Els adults acompanyants podran gaudir de qualsevol dels paquets que es poden contractar a través de la pàgina web o a les taquilles de Vall de Núria.

Tota la informació a www.valldenuria.cat

winter vall menuts cartell

winter vall dels menust nuria

Deixa un comentari