Diada Benèfica Esportiva al Sanddance de Lloret – Junts contra l’AME

El proper 1 de setembre a Lloret, es celebra la Diada Benèfica Esportiva al Sanddance de Lloret – Junts contra l’AME.

En aquesta ocasió, us informem de la mateixa a través de l’escrit que ens han fet els propis organitzadors:

“Us escrivim des d’una associació sense ànim de lucre, ForçAME de Lloret de Mar, que va néixer arrel de la malaltia (Atròfia muscular espinal) que li van diagnosticar al meu fill Aran Molina als 5 mesos d’edat.

Tot va anar molt ràpid,a partir d’aquest diagnòstic,ens diuen desde l’Hospital Sant Joan de Déu,que no hi ha cura ni tractament per aquesta malaltia,que li queden pocs mesos de vida, nosaltres en shock els primers dies no ens ho acabem de creure, però ràpidament demanem consell de com poder fer un acte solidari per intentar aconseguir fons perque investiguin ja que fins aquest moment no hi ha cap linia d’investigació oberta a l’hospital.

En poc més de mes i mig organitzem un acte solidari on la resposta de la gent va ser brutal, tot el que vam aconseguir va ser a cost zero, amb activitats durant tot un dia, es van recaptar prop de 25.000€,venent productes a 1,2 i 3€.

L’Aran, quasi un mes després de l’acte, el dia que complia 8 mesos ens va deixar.

Cop duríssim, però ens hem d’aixecar, la vida continua, què fem amb l’associació? Ho engegem tot a rodar o continuem?

Per suposat continuem lluitant, segueixen havent-hi nens en la mateixa situació que l’Aran, almenys que en un futur hi pugui haver una cura o tractament, i per nosaltres que no sigui.

A dia d’avui ja hem aportat 65.000€ al projecte d’investigació de l’AME de l’Hospital Sant Joan de Déu i no pararem de lluitar.

El nostre proper acte serà l’1 de Setembre al Sanddance de Lloret de Mar, un recinte tancat però a l’aire lliure amb piscina on hi haurà un munt d’activitats com masterclasses d’spining, kangoo power, zumba, exhibició de crossfit, torneig de futbol platja, torneig d’handbol platja, i moltes més sorpreses.

Farem welcome packs pels inscrits amb samarretes de l’acte i productes de diferents empreses que ens aporten merchandising.

Per qualsevol dubte o aclariment us deixo el meu telèfon 697607062,sóc el pare de l’Aran i president de l’associació,Pipo Molina.

Adjunto cartell de l’acte i dossier informatiu de la nostra associació juntament amb el projecte d’investigació,gràcies!”

jornada benefica

Esperem que us sigui d’interés, se’ns dubte tot el que sigui fer esport, si a més a més té una component solidària, és encara molt més gratificant.

Deixa un comentari