Nova GEL NIMBUS 20 BARCELONA EDITION

ASICS ES MOU AMB LA ZURICH MARATÓ DE BARCELONA I UNA EDICIÓ LIMITADA I PERSONALITZADA DE LA GEL NIMBUS 20

La prova, que es disputa el proper 11 de març, compta de nou amb ASICS com a principal patrocinador.

 gel nimbus 20 barcelona

 

ASICS es complau en anunciar el llançament d’una edició limitada de la seva nova i icònica GEL-Nimbus 20 amb motiu de la celebració de la Zurich Marató de Barcelona. Seguint l’estel·la d’anteriors edicions, en les que sempre la marca va llançar una sabatilla oficial de l’esdeveniment, aquest cop és la GEL-Nimbus 20 l’escullida, amb el taronja com a destacat protagonista del seu disseny exterior. La GEL-Nimbus 20 Barcelona Edition inclou a més a més uns altres detalls de l’esdeveniment, amb una plantilla interior que reprodueix un mosaic modernista; la silueta de les torres de la Sagrada Familia en la seva llengüeta o cordons personalitzats  amb el nom del model i la ciutat. A més a més, en el seu lateral exterior pot llegir-se BARCELONA. A nivell tècnic té les mateixes característiques que la GEL Nimbus 20 de col·lecció.

La GEL-Nimbus 20 Barcelona Edition forma part del City Pack amb el que ASICS celebra el 2018 la seva presència com a patrocinador principal en algunes de les millors maratons del món, com són les de Tokyo, París, Estocolm, Londres i la pròpia Barcelona. En tots els casos és la GEL Nimbus 20 la sabatilla escllida, canviant els detalls del seu disseny i color i plasmant en el seu exterior el no de la ciutat amb la que es mouen.

El model ja està disponible en botigues ASICS i principals punts de venta. A més a més podrà adquirir-se en el booth de més de 1000 metres quadrats i plè d’experiències que ASICS instal·larà a la Expo Sports de la competició els dies 9 i 10 de març. El seu PVPR és de 180€.

Comprar a:

 

COM ÉS LA GEL-NIMBUS 20

Per tal de celebrar el 20è aniversari de la GEL-Nimbus, ASICS va llançar el passat mes de desembre una nova edició de la seva sabatilla més popular per les llargues distàncies. Sent la més lleugera de totes les seves antecesores, la GEL-Nimbus 20 està feta pel corredor que cadascú porta dins, ja sigui aquell que vol córrer per primer cop o bé aquell que ja suma centenars d’experiències. La nova GEL-Nimbus 20 està dissenyada oferint amortiguació i lleugeresa amb la finalitat de donar als corredors l’oportunitat de millorar de principi a fi.

Avui dia la GEL Nimbus és el model d’amortiguació líder principalment per aquells corredors amb trepitjada neutra, i integra diferents tecnologies ASICS.

La combinació de Flytefoam a la sola juntament al GEL, ofereix a la GEL Nimbus 20 una amortiguació superior, absorvint els impactes i fent sentir al corredor lleugeresa en cadascuna de les seves trepitjades.

Construida per corredors de tot tipus de nivell i deu grams més lleugera que la seva predecesora, la GEL-Nimbus 20 ofereix entre les seves novetats un nou mesh – Gradient Jacquard Mesh-, amb impressió estratègica 3D sense costures, que ajuda a mantenir el peu més subjecte durant tota la fase de cursa. A més a més està estratègicament dissenyat per oferir un extra de comfort a la zona de flexió que suporta més estrés a cada petjada. Aquest nou upper també ofereix al peu un major ajust i transpirabilitat. Una altra de les seves grans novetats és la disposició en forma d’estrella als seus ullals, la qual cosa afavoreix un frec menor i menys fricció a la part superior del peu.

Les tecnologies incloses en la GEL-Nimbus 20 són:

 • Mitjasola amb FlyteFoam per lleugeresa i durabilitat
 • 3mm adicionals en el taló en el model per dona per protegir el seu tendó d’Aquiles.
 • Guidance Line a la sola per ajudar en el cicle de la petjada.
 • Trusstic System en la zona central de la sola per estabilitat i consistència estructural de la sabatilla.
 • Plaques de GEL (visibles) en la zona davantera i trasera
 • Nou mesh Gradient Jacquard
 • Disposició dels ulals en forma d’estrella per evitar friccions a la zona superior del peu.
 • Plantilla X-40 Ortholite Sockliner per extra d’amortiguació i confort.
 • External Heel Counter per reforçar la subjecció del taló
 • Detalls reflectants 3M
 • Pes: 305 gr home; 250 gr dona
 • Drop: 10mm home/ 13 mmm dona

Us recordem que vam fer el test de les GEL NIMBUS 20 i podeu veure en aquest enllça la nostra valoració!!!

Deixa un comentari