Esport i Natura Igualada 2015

Els propers dies 10 i 11 d’Octubre es celebra a Igualada el Festival d’Esports a l’aire lliure Esport i Natura

En aquest festival es proposen activitats per a tota la família en un cap de setmana d’esport a l’aire lliure. L’entrada a la fira és gratuïta (després les activitats poden tenir els seus preus)

 

En destaquem tres zones:

ESPAI BIKE

esportinatura mapabike

És la part dedicada íntegrament al món de la bicicleta, amb un circuit permanent i una zona expo amb marques del sector.

Al mateix temps que participes de les activitats familiars, gaudeixes de les demostracions, passeges per l’espai firal o fas un volt, pots animar als atletes i ciclistes que hi participen.

ESPAI ACTIVITATS

esportinatura mapaactivitats

És el cor del festival, amb activitats infantils i familiars per a un ampli ventall d’edats, una zona exposició amb marques, entitats i organitzacions, i una zona gastronòmica on podràs menjar de manera econòmica, saludable, ràpida i tranquil·la, per a no perdre’t cap detall de les activitats!

ESPAI WALK & RUN

esportinatura mapawalkrun

Zona que comptarà amb un petit circuit amb desnivells i diferents marquests del sector que permetran “testejar” els seu productes als circuit. Aquesta zona conviurà amb l’Espai 4 potes, i amb un espai dedicat a la formació i conferències sobre el món de l’esport.

 

Vine a passar el dia en família al Festival Esport i Natura Igualada

Més informació a la web oficial: http://esportinatura.cat/

 

 

Deixa un comentari