Esport i natura per tota la família – Guies familiars “Els Camins de l’Alba”

Guies familiars per la pràctica de senderisme, pensades per TOTA la família

Ja estem a l’estiu, i arriben les vacances. Una època de l’any ideal per practicar esport amb tota la família, i millor encara si és a plena natura, en entorns incomparables, rodejats de paisatges espectaculars.

Per aquest motiu, avui us parlem de les guies familiars “Els camins de l’Alba”, unes guies de l’Editorial Alpina que recopilen, cadascuna d’elles, 20 excursions o rutes de senderisme per a totes les edats, en diferents zones de Catalunya.

Cada guia ens ofereix tot tipus de recorreguts i itineraris aptes per tot tipus d’excursionistes d’entre els quals podem trobar rutes fàcils, amb accessos senzills, per camins ben marcats i amb distàncies i desnivells molt assequibles, per tal que les poguem recòrrer amb els més petits, o inclús els més grans de casa.

Les 20 rutes de cada guia es poden recórrer en qualsevol època de l’any, preferentment a peu, els partidaris de la BTT, també trobaran suggeriments prou engrescadors i originals.

Les guies familiars “Els camins de l’Alba” de l’Editorial Alpina, venen il·lustrades amb fotografies, mapes de ruta i una descripció dels itineraris amena, amb aportacions interessants sobre la fauna, la flora i aspectes etnològics.

Super interessant proposta per aquestes vacances que hem volgut compartir amb tots vosaltres! A continuació us presentem algunes d’aquestes guies i trobareu també l’enllaç per poder-les comprar a un bon preu! 🙂

Montnegre – Corredor

Collserola

Val d’Aran

Plà de l’Estany

Muntanyes de Prades

Els Ports – Parc Natural

Garrotxa

Montsec

Montsant

Delta de l’Ebre

La Cerdanya – Esquí de Muntanya

Deixa un comentari