THE GEL BAR, les barretes energètiques de PUSH BARS

Barretes Energètiques THE GEL BAR, de PUSH BARS

Hem provat les barretes energètiques de la marca catalana PUSH BARS i ens han sorprès i agradat moltíssim per diferents motius.

  • Gustos: Quatre sabors diferents: Llimona i menta, Síndria, Meló, i Multifruites,  molt encertats i variats entre ells. I el més important, pel nostre gust, totes estan boníssimes!
  • Textura i consistència: A diferència de la majoria de barretes que hem pogut provar, en aquest cas es tracta d’una espècie de gel solidificat, que podria recordar a un caramel de goma o al codony, salvant les diferències. Tou però sòlid al mateix temps.
  • Digestió: Passa molt bé, no es fa pas difícil de mastegar ni ingerir, i insistim, en el nostre cas ens han sentat de conya, sense notar cap tipus de contraindicació o molèstia estomacal.
  • Format: Un format rectangular i allargat que permet portar-les dins la majoria de petites butxaques que tenen algunes malles o pantalons pensades especialment per portar productes energètics.
  • Energia: El més important, ja que al final les consumim per ajudar-nos a combatre la fatiga i cansament. Podem dir que les sensacions han estat també molt bones en aquest sentit!

gel bar push bars

A continuació podreu veure les característiques generals, comuns per a totes les GEL BARS, i les particulars de cadascuna de les barretes en funció del seu sabor

CARACTERISTIQUES GENERALS

Les barretes Energètiques Push Bars són un complement alimentici gelificat apte per a menjar després de l’activitat física i esportiva. Són ideals per a activitats físiques d’alt rendiment.

Amb hidrats de carboni de diferent índex glucèmic, taurina i glutamina. Són font de magnesi i vitamines B1 i B6, que ajuden a disminuir el cansanci i la fatiga. La vitamina B6 contribueix al metabolisme energètic normal

Format barreta. Pes net: 40 g   

Es ven en format de caixa que conté 15 barretes en el seu interior.

 

Què aporten

Amb hidrats de carboni de diferent índex glucèmic, taurina i glutamina. Són font de magnesi i vitamines B1 i B6, que ajuden a disminuir el cansanci i la fatiga. La vitamina B6 contribueix al metabolisme energètic normal.

 

Dosis diaria recomendada

1 barreta.

 

Recomanacions d’ús

Consumir una barreta de gel a l’inici, a la meitat o al final de l’exercici físic. Després de prendre una barreta beure un got d’aigua per hidratació.

 

Condicions emmagatzematge

Mantenir en lloc fresc, sec, allunyat de la llum solar i olors agressius. No superar els 25ºC

 

Advertiments

No ha de ser consumit per dones embarassades, nens, ni durant períodes prolongats de temps sense control mèdic.

Mantenir allunyat dels nens més petits. No superar la dosi diària recomenada. Els complements alimenticis no han de ser utilitzats com a substituts d’una dieta equilibrada. Recordem la impotància de mantenir una dieta variada i un estil de vida saludable.

En el cas de les barretes de gust multifruites, contenen colorant E-110, que pot tenir efectes negatius sobre l’activitat i l’atenció dels nens.

GEL BAR PUSH BARS

CARACTERÍSTIQUES PARTICULARS DE CADA SABOR

SÍNDRIA

Ingredients

Sucre, aigua, maltodextrina, dextrosa, xarop de sucre invertit, fructosa, gelificant (pectina), acidulant (àcit círtric), estabilitzant (glicerina), leucina, taurina (0,5%), glutamina (0,3%), aroma de síndria, òxid de magnesi (0,225%), estabilitzant (goma xantana), isoleucina, valina, colorant E120, clorhidrat de piridoxina (vit.B6)(0,002%), clorhidrat de tiamina (vit.B1)(0,002%), agent de recubriment (oli vegetal de girasol).

Al·lergògens

Pot contenir traces d’ou, llet, soja, sèsam, fruits de pela tramusos i cacauets degut als mètodes de fabricació.

 

LLIMONA I MENTA

Ingredients

Sucre, aigua, maltodextrina, preparat de suc de llimona 10% (suc de llimona, antioxidant diòxid de sofre), dextrosa, xarop de sucre invertit, fructosa, gelificant (pectina), acidulant (àcid cítric), estabilitzant (glicerina), leucina, taurina (0,5%), glutamina (0,3%), aroma de llimona, òxid de magnesi (0,225%), estabilizant (goma xantana), isoleucina, valina, aroma de menta, colorant beta caroteno, clorhidrat de piridoxina  (vit.B6) (0,002%), clorhidrat de  tiamina (vit.B1) (0,002%), agent de recubriment (oli vegetal de girasol).

Al·lèrgogens

Conté sulfitos. Pot contenir traces d’ou, llet, soja, sèsam, cereals amb gluten, fruits de pela altramuços i cacauets degut als mètodes de fabricació.

 

MELÓ

Ingredients

Sucre, aigua, maltodextrina, dextrosa, fructosa, xarop de sucre invertit, gelificant (pectina), acidulant (àcid cítric), estabilitzant (glicerina), leucina , taurina (0,5%), glutamina (0,3%), aroma de meló, òxid de magnesi (0,225%), estabilitzant (goma xantana), isoleucina, valina , colorant (clorofil·la), clorhidrat de piridoxina  (vit.B6) (0,002%), clorhidrat de  tiamina (vit.B1) (0,002%), agent de recobriment (oli vegetal de girasol).

Al·lergògens

Pot contenir traces d’ou, llet, soja, sèsam, cereals amb gluten, fruits de pela, altramuços i cacauets degut als mètodes de fabricació.

 

MULTIFRUITES

Ingredients

Aigua, maltodextrina, barreja de suc de fruites variades: taronja, llimona i pastanaga (10%), dextrosa, xarop de sucre invertit, fructosa, gelificant (pectina), acidulant (àcid cítric), estabilitzant (glicerina), leucina , taurina (0,5%), glutamina (0,3%), aroma de taronja, àxid de magnesi (0,225%), estabilizant (goma xantana), isoleucina , valina, colorant (E-110), clorhidrat de piridoxina  (vit.B6) (0,002%), clorhidrat de  tiamina (vit.B1) (0,002%), agent de recubrimient (oli vegetal de girasol).

Al·lergògens

Pot contenir traces d’ou, llet, soja, sèsam, fruits de pela altramuços i cacauets degut als mètodes de fabricació.

 

INFORMACIÓ NUTRICIONAL DE CADA SABOR

PROPIETATS GEL BARS

Deixa un comentari