Evil Eye Bike Day, III Repte del Ter, Ruta Baixador de Fontalba i altres activitats pel cap de setmana

4a edició de l’Evil Eye Bike Day, III Repte del Ter, Ruta Baixador de Fontalba, activitats de les estacions del Grup FGC per a aquest cap de setmana

 

  • Vall de Núria acollirà la Travessa Núria – Queralt i La Molina serà l’escenari de la Tobada Nacional Ducati.
  • Vallter 2000 celebrarà la III edició del Repte del Ter, esdeveniment esportiu en bicicleta, i Espot organitzarà una Fira de l’Aigua.

 

 

La Molina

4 de juliol – 4t Evil Eye Bike Day by Adidas Eyewear

Dissabte 4 de juliol, l’estació degana del Grup FGC i Adidas  eyewear organitzen, al Bike Park de La Molina, la 4a edició de l’Evil Eye Bike Day, un esdeveniment que acollirà tota mena d’activitats relacionades amb el món de la BTT. Se celebrarà una masterclass dirigida per Pasqual Canals, membre de l’equip Team Intense by KPSPORT, per a tots els bikers que vulguin millorar la seva tècnica sobre la bicicleta de descens.

 

Durant la jornada, els assistents també podran provar les últimes novetats d’Adidas eyewear i descobrir els seus nous models. Tot seguit, els usuaris podran refrescar-se a la piscina de l’estació i carregar les piles amb una gran botifarrada.

 

La cita començarà a les de 09.30 h i finalitzarà a les 17.00 h.

 

evil eye

 

4 de juliol – Trobada Nacional Ducati

El primer cap de setmana de juliol, la marca Ducati organitza una ruta de 190 km pel Pirineu català. La carrera comença a l’Hotel Guitart Termes La Collada, molt a prop dels 2.000 m. Recorre punts tan emblemàtics i singulars com la ciutat de Ribes de Freser, Ripoll, Berga o el pantà de La Baells, a Cercs, entre d’altres. L’últim tram de l’itinerari passa per davant de l’estació de La Molina, que durant l’època d’estiu ofereix una increïble panoràmica. Després de dinar, es posarà rumb fins a Puigcerdà, capital de La Cerdanya, fins tornar de nou a l’Hotel.

 

Més informació: www.lamolina.cat

 

Vallter 2000

04 de juliol – III edició del Repte del Ter

L’estació Vallter 2000 acollirà dissabte 4 de juliol la III edició del Repte del Ter, cita esportiva que neix amb l’objectiu de donar a conèixer el territori de la conca del Ter.  És un esdeveniment que es realitza en bicicleta i recorre els 200  km de la Ruta del Ter en un sol dia. No es tracta de cap competició, sinó que és un repte esportiu de companyerisme i superació personal. La prova, oberta a tothom, està orientada als esportistes aficionats a la BTT i als esports de resistència.

 

Es calcula que hi haurà uns 200 participants. Per a més informació:  http://www.elreptedelter.cat/

 

Més informació: www.vallter2000.cat

 

Vall de Núria

4 de juliol – Ruta Baixador de Fontalba

Vall de Núria ofereix una nova ruta per a la temporada d’estiu: la Ruta Baixador de Fontalba, activitat que es durà a terme el proper dissabte 4 de juliol. La sortida es farà des del Cremallera de Queralbs, a les 9.50 h, que arribarà al túnel de Fontalba a les 10.00 h. L’excursió començarà a les 10.10 h i finalitzarà a Núria al migdia, a les 14.00 h.

 

L’activitat inclou un esmorzar de pastors per tenir forces suficients per realitzar tot el recorregut. Els participants, a més, aprendran interessants detalls referents al Cremallera i la pràctica del senderisme, de la mà dels guies de l’estació.

 

4 de juliol – Capvespres a Vall de Núria

El proper cap de setmana, Vall de Núria serà l’escenari perfecte per gaudir al màxim del millor capvespre. L’estació posa a disposició dels usuaris una nova activitat que combina l’excursió amb l’observació de les vistes que ofereix l’astre Sol al vespre. L’esdeveniment inclou el viatge en Cremallera (anada i tornada), servei de guia i pícnic. A les 23.00 h, els participants baixaran en un Cremallera especial. A partir dels 8 anys.

4 de juliol – Travessa Núria – Queralt

 

La Travessa Núria – Queralt celebra enguany el seu 25è aniversari. Aquesta mítica cursa d’ultra-resistència, de 92 km, tindrà lloc el proper dissabte 4 de juliol. Destaca pel seu recorregut ple de cims i uneix dos Santuaris muntanyencs i dues comarques: el Ripollès i el Berguedà.

 

Més informació: www.valldenuria.cat

 

Ski Pallars Espot i Port Ainé

4 de juliol – Fira de l’Aigua a Espot

El proper dissabte 4 de juliol, Espot organitzarà la Fira de l’Aigua, una trobada festiva en què s’agruparan diversos sectors relacionats amb l’aigua: el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el món de l’esquí i els esports d’aventura i els sectors agroalimentari i artesà.

Durant la jornada, els visitants podran participar en moltes activitats, com exposicions, visites guiades, un concert de joves acordionistes del Pallars, jocs infantils, ballada de sardanes i un taller de Bitlles. Enguany, a més, podran gaudir del Ball de l’Ós, antiga tradició documentada per l’etnògraf Ramon Violant i Simorra i rescatada per l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu.

Més informació: www.skipallars.cat

 

Els detalls de totes les activitats es poden consultar als webs www.lamolina.cat, www.valldenuria.cat, www.vallter2000.com i www.skipallars.cat.

 

Deixa un comentari