Nova gamma reflectant Lite-Show d’ASICS

La col·lecció LITE-SHOW permet sortir a córrer per les nits amb més seguretat, amb vuit models visibles a 120 metres de distància. 

 #ASICSGoRunIt

Córrer de nit és ara més segur gràcies a la nova col·lecció ASICS Lite-Show que incorpora 3M Reflective. En una edició especial, cuatre dels models més emblemàtics de la marca, arriben en aquesta versió que fan que les sabatilles siguin reflectants i visibles des de ni més ni menys que 120 metres de distància. Aquesta visibilitat permet d’aquesta manera que els corredors siguin vistos pels conductors sempre que la direccionalitat de la llum dels seus cotxes coincideixi amb la de la seva visió.

Sortir a córrer per la nit és algo habitual en la rutina de molts corredors: durant els mesos d’estiu per evitar les hores de més calor i en els mesos d’hivern degut a que la llum del sol marxa molt aviat.

INSERTAR LITE-SHOW

Aquests són els cuatre models disponibles en versió Lite-Show, tant per a home com per a dona, amb una elegant estètica monocromàtica per a cadascun.

 

GEL-Nimbus 17 Lite-Show

En blau per a ells, en hot pink per a elles

La nova versió de les GEL-Nimbus que ASICS va llençar a principis d’any arriba ara en aquesta nova versió. El model va dirigit a corredors amb trepitjada neutra que busquen una excel·lent amortiguació en una sabatilla de grans prestacions en la seva versió més lleugera de la història.

Color versió home: Blau

Color versió dona: Hot pink

PVPR: 190 €

GEL-NIMBUS 17 LITE SHOW GEL-NIMBUS 17 LITE-SHOW WOMEN

 

GEL-Cumulus 17 Lite-Show

En verd per a ells, en púrpura per a elles

La GEL-Cumulus 17 es en sí una de les novetats de la temporada tardor-hivern, disponible en botigues des de juliol. Però ademés de renovar el seu upper, reduir costures i ser més lleugera que mai, el model estarà disponible també en aquesta versió Lite-Show que suma reflectivitat a un model per a corredors que busquen amortiguació però no volen renunciar a sentir el contacte amb el terra.

Color versió home: Verd

Color versió dona: Púrpura

PVPR: 140 €

GEL-CUMULUS 17 LITE-SHOW GEL-CUMULUS 17 LITE-SHOW WOMEN

GEL-Kayano 21 Lite-Show

En blau marí per a ells, en coral per a elles

El model tope de gamma d’ASICS per a aquells corredors que busquen control d’estabilitat a la sabatilla que els ajudi a controlar la seva pronació. Amb més de 20 anys en el mercat, arriba en la seva nova versió Lite-Show per a oferir un valor adicional en curses o entrenaments nocturns.

Color versió home: Blau marí

Color versió dona: Coral

PVPR: 190€

 

GEL-KAYANO 21 LITE SHOW GEL-KAYANO 21 LITE-SHOW WOMEN

GT-2000 3 Lite-Show

En vermell per a ells, en turquesa per a elles

Model per a corredors amb tendència a la pronació que busquen un model que tot i tenir bona amortiguació en la zona davantera i travesa, els permeti mantenir proximitat amb el terra i una millor reactivitat.

Color versió home: Vermell

Color versió dona: Turquesa

PVPR: 140 €

 GT-2000 3 LITE SHOW GT-2000 3 LITE-SHOW WOMEN

 

 

Deixa un comentari