Guanya un dorsal gratis per la VolcaNOlimits Trail

Guanya un dorsal gratis per la VolcaNOlimits Trail

Concurs:

Guanya una inscripció gratuïta per VolcaNOlimits Trail  (https://www.esportistes.cat/event/volcanolimits-trail-2016/ ) !!!

Els amics de DIVERSPORT ens cedeixen 1 dorsal per sortejar!!!

La cursa es celebra el proper 6 de març de 2016 per corriols de la serra del Collsacabra de gran bellesa, entre la zona volcànica de La Garrotxa, i el guanyador podrà escollir si vol córrer la modalitat de 46km o la de 25km.

Podeu participar per Twitter o per Facebook:

Si voleu participar per TWITTER:

1.- Fes-te follower del nostre compte de twitter @esportistesCAT

2.- Fes un RT del twitter que hem publicat:

“ Fes RT i si ets follower de entraràs al SORTEIG de 1 DORSAL per la

Si voleu trobar aquest tweet feu click aquí

Si voleu participar per FACEBOOK:

Heu de ser seguidors del nostre perfil de Facebook (m’agrada a https://www.facebook.com/EsportistesCat ) i fer un comentari i compartir en el vostre mur el següent post:

https://www.facebook.com/EsportistesCat/posts/538162829692345

Automàticament entraràs al sorteig per guanyar una inscripció gratuïta per a la VolcaNOlimits Trail del 6 de març del 2016 

Les condicions del sorteig són:

1. Per entrar al sorteig has de seguir les instruccions explicades més amunt, ja sigui a través de Facebook o de Twitter, com prefereixis

2. El sorteig es celebrarà el dia 4 de febrer del 2016 a les 21h i el mateix dia anunciarem el guanyador o guanyadora que sortirà d’entre tots els participants a través de twitter i facebook.

3. Nomès el guanyador podrà disposar de la inscripció gratuïta i en cap cas la podrà cedir a un altre esportista. El guanyador escollirà si vol la inscripció per la cursa de 25km o 46km.

4. Un cop comuniquem el guanyador, Esportistes.cat es posarà en contacte amb ell/ella per tal d’informar de com procedir per a obtenir la inscripció de forma totalment gratuïta.

VolcaNOlimits SORTEIG

 

Deixa un comentari