Jornades e-NFORMA: Nutrició i Esport el proper 31 de maig i 1 de juny

No et perdis la segona edició de les “Jornades e-NFORMA ”, que es realitzaran el 31 de maig i l’1 de juny a Sabadell

  • Les jornades volen ajudar a convertir Sabadell en un referent en la promoció de l’activitat física saludable suportada per la tecnologia.

  • La trobada, de caràcter anual, enguany formarà part de la 65ª Festa de l’Esport de Sabadell i portarà per lema “Nutrició i Esport, un binomi d’èxit”.

  • Aquest projecte està organitzat per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 en col·laboració amb la Fundació Parc Taulí, el CAR Sant Cugat i Indescat. Les jornades compten amb el patrocini de Grup Bon Preu.

 

Que són les jornades e-FORMA?

Aquestes jornades són una gran oportunitat per tal que conegueu millor, i de la mà de reconeguts esportistes d’elit, els avantatges de fer activitat física i sobretot els efectes de l’alimentació en el vostre rendiment i salut.

Emmarcada en la 65a Festa de l’Esport de Sabadell, els propers dies 31 de maig i 1 de juny a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 tindrà lloc la segona edició de les Jornades e-NFORMA, sota el lema “Nutrició i Esport, un binomi d’èxit”.

Les Jornades e-NFORMA són un model de jornades que, combinant conferències i experiències, volen ajudar a convertir Sabadell en un referent de Ciutat implicada en la promoció de l’activitat física saludable suportada per la tecnologia.

Cada any, les jornades es centraran en una temàtica o col·lectiu determinat. Aquest segon any l’eix vertebrador serà la nutrició i l’esport i les sessions, de caràcter divulgatiu, tractaran sobre els efectes de l’alimentació en el rendiment i la salut dels esportistes.

El programa afrontarà aquesta temàtica de manera que els temes tractats interessin des dels professionals de l’esport, a les persones que fan esport de lleure, passant pel gran públic esportista amateur.

L’objectiu de les jornades és donar a conèixer els avantatges de fer activitat física a qualsevol edat, tant des del punt de vista mèdic, com psicològic, social o inclús sanitari.

 

Amb aquest objectiu, les jornades comptaran amb la presència de reconeguts esportistes com l’Ona Carbonell, el Nacho Solozábal i l’Emma Roca, així com amb la participació d’especialistes en l’àmbit de la nutrició esportiva.

 

Programa de les jornades

Les Jornades e-NFORMA es realitzaran a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (carrer d’en Font, 25. Sabadell).

Dijous 31 de maig

19h – Inauguració institucional de les jornades amb el col·loqui “Què mengen els campions?” que, moderat pel periodista Sergi Garcés, comptarà amb la participació dels medallistes olímpics Ona Carbonell i Nacho Solozábal.

Divendres 1 de juny

18h – S’impartiran diverses conferències i xerrades sobre la nutrició esportiva que aniran a càrrec de la Sra. Juana M. González (Alimmenta), de la Dra. Victòria Pons (del Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat) i de la Sra. Anna Paré (Nutresalut).

19.30h – Taula rodona d’experiències que, sota el títol “Menjar bé: la millor energia per fer esport”, comptarà amb la intervenció de Joan Golobart (exfutbolista del RCD Espanyol), l’Emma Roca (corredora, esquiadora de muntanya i bioquímica) i de Jaume Giménez (Doctorat en nutrició i fundador de Nutritional Coaching). Els actes d’aquesta sessió estaran moderats pel periodista de TV3 Enric López Vilalta.

Inscripció a les Jornades

La inscripció a les jornades es podrà fer a través de la pàgina web

http://www.fundaciosabadell.cat/activitat-fundacio/inscripcio-a-les-jornades-e-nforma/

L’entrada és lliure, no dubteu i inscriviu-vos!!

 

Finalitat del projecte

La Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 va engegar aquest projecte amb l’objectiu de crear un esdeveniment anual que posi en valor els actius de la ciutat.

És un projecte sabadellenc i de caràcter social, tenint en compte la finalitat i herència de la Fundació, amb la finalitat de contruir una “marca” de ciutat que posi en valor institucions sabadellenques que són referents nacionals/internacionals.

A banda de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, el comitè organitzador de les jornades està format per un referent en el camp de la Salut com és el Parc Taulí, per un referent del món de l’esport, el CAR de Sant Cugat, i pel clúster de la indústria de l’esport, Indescat. Aquest projecte compta amb el patrocini de Grup Bon Preu.

 

Més informació

Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859

93 725 95 22

c/e: fundacio@fundaciosabadell.cat

www.fundaciosabadell.cat/activitat-fundacio/inscripcio-a-les-jornades-e-nforma/

 

Cartell de l’esdeveniment

Deixa un comentari