La Challenge Catalana de Cicloturisme arriba a la 26 edició

La Challenge Catalana de Cicloturisme arriba a la 26 edició

La Challenge Catalana és el circuit de cicloturisme estatal més veterà i aquest any arriba un cop més a les carreteres després de celebrar les noces d’argent la passada temporada.

Seran vuit les cites puntuables que composaran la Challenge 2016. S’iniciaran el dissabte 16 d’abril a la tercera edició de la Marxa Canyon Cambrils Park. Abans de l’estiu hi haurà quatre cites més, Terra de Remences, Montsec-Montsec, Jufré Riuprimer i una de les novetats d’aquest any, la Bonaigua, que pren el relleu de la Verge de Ribera de mans dels mateixos organitzadors de l’Sprint Ciclo Club Pobla.

Després del descans estival arribarà la Vila de Pineda, que farà vint-i-cinc edicions el 18 de setembre. La Challenge finalitzarà el mes d’octubre amb la clàssica Pelegrí Pi de Mollet i la Velo Solidario de L’Hospitalet de Llobregat.

Com sempre, es premiarà la participació dels cicloturistes i clubs més regulars de la temporada amb trofeus, premis i sortejos proposats per la Comissió de Cicloturisme de la Federació Catalana de Ciclisme i els diferents patrocinadors.

Teniu tots els detalls al calendari del bloc de la Comissió www.cicloturismecat.wordpress.com/calendari-cicloturisme-2016

cicloturisme

Deixa un comentari