Llibres ideals per regalar aquest Sant Jordi

S’apropa Sant Jordi i us volem recomanar alguns llibres ideals per a regalar a tots aquells a qui els agradi l’esport.

Tots ells relacionats amb l’esport i una vida sana, en català i escrits per escriptors catalans.

Les nostres recomanacions abarquen diferents temàtiques dins l’àmbit de l’esport: l’esforç i sacrifici, l’esport sense importar edat, l’alimentació en el món de l’esport i les lesions (o millor dit, evitar lesions J)

1. “Mai no és tard” de Miquel Pucurull

Un llibre solidari on trobarem un exemple a seguir. Veureu com la edat no ha de ser obstacle per practicar esport. Si us agrada córrer i en especial les maratons, o teniu el repte de córrer una, llegiu el llibre!

mai no es tard

SINOPSIS:

En Miquel Pucurull té 77 anys i, per aquesta dada al seu DNI, la societat el considera un ancià.
Però ell diu que ni ho és ni ho vol ser. No vol ser un llast per a la seva família, ni una llauna per als seus amics, ni una càrrega per a la Seguretat Social. Per no rovellar-se mentalment escriu, llegeix i està al corrent del que passa al món. I per no rovellar-se físicament corre al voltant d’una hora i quart cinc vegades a la setmana. El món el considera un vell però ell té clar que no ho és pas.

Ha corregut 45 maratons i una gran quantitat de mitges maratons i curses de distàncies diverses.

COMPRAR:

2. “Sport & Cook (Milfulls)” d’Astrid Barqué

Un llibre ideal per a descobrir com incorporar aliments saludables i naturals per aconseguir el màxim rendiment esportiu.

sport cook astrid barque

SINOPSIS

En general, la gent sol associar l’esport amb els carbohidrats i la proteïna animal. I potser també amb els complements alimentaris que es venen a l’engròs per internet. Però això és perquè encara no han llegit aquest llibre, que ofereix una perspectiva totalment diferent. Per a Astrid Barqué, si vols aconseguir els millors resultats, tria menjar natural. Aparca la monotonia de la pasta i el pollastre, i descobreix com incorporar aliments naturals per aconseguir el màxim rendiment, ara i al llarg de la teva vida. Fes-te les teves barretes energètiques (senzilles de preparar i econòmiques), explora els batuts recuperadors, busca alternatives al sucre, tasta les altres proteïnes i abandona els prejudicis. Perquè d’altres ja ho han fet i els ha anat molt bé. En aquest llibre, l’autora parla amb alguns dels millors esportistes del país (ultrafondistes, esquiadors, triatletes, alpinistes…) i comparteix amb els lectors els seus consells d’alimentació, i també més de 50 receptes fàcils, pràctiques i saludables, especialment pensades per als que no tenen gaire temps perquè després han de marxar a entrenar.

COMPRAR:

 

3. “Córrer sense lesionar-se, és possible?” de Eva Ferrer Vidal-Barraquer

correr sense lesionar-se

Un llibre que et serà molt útil per evitar ser víctima d’un dels principals enemics dels corredors, les lesions!

SINOPSIS:

En les pàgines d’aquest llibre l’autora posa a l’abast dels runners informacions pràctiques per reduir al màxim el risc de lesions i, en cas d’estar ja lesionat, poder evitar una nova lesió.

Córrer forma part de la vida de moltes persones, sigui per evadir-se o per sumar salut, però sabem córrer? Per la seva “suposada” facilitat en la pràctica, són molts els qui surten a córrer sense estar preparats i això és un factor directament relacionat amb el risc de lesionar- se. L’anatomia, la superfície o la tècnica poden ser altres factors.

L’obra va dirigida als qui volen anar una mica més enllà i conèixer des d’un punt de vista mèdic però divulgatiu el món de les lesions delrunning.

COMPRAR:

 

4. “Córrer o Morir” de Kilian Jornet

El primer llibre del grandíssim Kilian que si no l’heu llegit no us el podeu perdre!!! Una dosi de motivació que se’ns dubte us animarà a esforçar-vos al màxim i gaudir de l’esport.

correr o morir kilian jornet

SINOPSIS:

«Kiss or kill. Besa o mata. Besa la glòria o mor en intentar-ho. Perdre és morir, guanyar és sentir. La lluita és el que diferencia una victòria, un vencedor.»
Un fora de sèrie. Un heroi. Una persona extraordinària. Kilian Jornet és l’actual campió mundial de skyrunning, una de les proves físiques més dures del planeta. Ha pujat i ha baixat el Kilimanjaro més ràpidament que cap altra persona al món. Ha fulminat tots els rècords mundials en cada repte que s’ha proposat: l’Ultra Trail del Mont Blanc, la Transpirenaica, la volta al llac Tahoe…

Córrer o morir és el diari d’un guanyador, una filosofia de vida, una lliçó exemplar per a tots nosaltres.

COMPRAR:

Deixa un comentari