Tot preparat per l’inici del Circuit Ciclopirineus-Cultura Ciclista 2016

Tot preparat per l’inici del Circuit Ciclopirineus-Cultura Ciclista 2016

Ja estan enllestits tots els detalls per l’inici de la novena edició del Circuit Ciclopirineus de cicloturisme a la localitat lleidatana de Tremp el proper dissabte 30 d’abril. Aquesta temporada els amics de Cultura Ciclista seran els patrocinadors principals gràcies a la seva col.laboració en les activitats de la Comissió de Cicloturisme.

El Circuit Ciclopirineus-Cultura Ciclista 2016 serà aquest any “el circuit dels tres països” ja que, a banda de les marxes catalanes, també hi haurà dues puntuables a Andorra i França. El Circuit començarà amb la Marxa Pallaresa de Tremp, que aquest cop celebra la molt especial vint-i-cinquena edició. Des de llavors es passarà per La Garrotxa (Terra de Remences), Balaguer (Montsec-Montsec), La Pobla de Segur (La Bonaigua) i Puigcerdà (Tres Nacions).

Les dues darreres puntuables visitaran el Languedoc francès, amb la novetat de L’Ariégeoise Cyclosportive del dissabte 25 de juny, i també Andorra, darrera cita del Circuit amb la ja clàssica Volta als Ports el diumenge 3 de juliol.

Com sempre, es premiarà la participació dels cicloturistes i clubs més regulars amb trofeus i importants premis i sortejos que podeu veure en detall a www.cicloturismecat.wordpress.com/calendari-cicloturisme-2016.

marxa montsec cicloturisme

Deixa un comentari