Marato Vies Verdes Girona – MVV Girona 2020

Ja estan obertes les inscripcions per la cursa Marató Vies Verdes de Girona 2020 que es celebrarà el proper 1 de març de 2020 !!

I precisament us volíem parlar d’aquesta cursa, un concepte de Marató totalment diferent al que la gran majoria de vosaltres esteu acostumats. Una Marató per gaudir més que mai de paisatges, recorregut, tranquilitat, entorn…

Diferents modalitats, adaptades a tot tipus de corredor

Per començar, destaquem que tot i el nom de la cursa, no només existeix l’opció de córrer la marató de 42km sinó que també hi ha altres tres modalitats (30km21km i 10km respectivament)

D’aquesta forma, els qui no volgueu córrer la distàbncia reina de 42km, teniu altres alternatives que s’adapten als nivells i necessitats de cadascú.

La modalitat de 30km és ideal si esteu preparant una Marató com per exemple la de Barcelona, que es celebrarà 15 dies després !!

La modalitat de 21km i 10km serà ideal pels qui esteun especialitzats i us agrada córrer mitges maratons i curses populars de 10km.

mvv marato vies verdes girona

Una cursa lineal

Una altra peculiaritat de la cursa, és que totes les distàncies finalitzen al mateix indret, a la població de Platja d’Aro, a tocar de la platja!

D’aquesta forma, els punts de sortida seran diferents segons la distància que volgueu córrer. Així doncs, a diferència de la gran majoria de curses i maratons, el recorregut no és circular sinó que és lineal.

Aquestes són les distàncies i punts de sortida de cada modalitat:

  • 42km – Sortida des de Girona – Plaça Constitució – 1 d’Octubre
  • 30km – Sortida des de Cassà de la Selva – Rambla Onze de Setembre (Ajuntament de Cassà)
  • 21km – Sortida des de Llagostera – Carrer del Carrilet (CAP de Llagostera)
  • 10km – Sortida des del Pavelló d’Esports de Santa Cristina d’Aro

Tenint en compte aquesta peculiaritat de la cursa, l’organització, que no ens cansarem de repetir que és excel·lent, posa a disposició dels corredors autocars que surten des del punt d’arribada de la cursa, fins al punt de sortida de cada modalitat. D’aquesta forma, els corredors que fan la Marató i surten de Girona, poden deixar el cotxe a Platja d’Aro, agafar l’autocar fins a Girona, i córrer la cursa sabent que al final del recorregut, tenen a disposició el seu vehicle.

Recorregut i entorn

El recorregut, tal i com indica el nom de la cursa, transcorre per una via verda, concretament l’antiga Via Verda del Carrilet, i recomanem sabatilles mixtes ja que el 80% es sobre terra (sempre parlem de pista, en cap cas hi ha corriols) i un 20% sobre asfalt.

Al llarg de tot el recorregut, el corredor podrà gaudir d’espectaculars paisatges, un entorn natural per gaudir d’allò més i que va des de la muntanya fins al mar. La diversitat de paisatges està garantida, passant per boscos de pins, boscos d’eucaliptus, camps de cultiu, etc…

Tot això en un circuit de no més 4 metres d’amplada, que està tancat a trànsit motoritzat, i que passa per poblacions com Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera, Santa Cristina d’Aro y Castell d’Aro, sortint des de Girona i arribant a Platja d’Aro.

Es tracta realment d’un recorregut preciós, en un entorn natural que gaudireu al màxim.

mvv marato vies verdes girona

Serveis

Entre els serveis més destacats, es troben els següents:

image.png

També com us deiem anteriorment, existeix el servei de transport en autocar des de la línea d’arribada fins la línea de sortida, abans de començar la cursa.

VALORACIÓ USUARIS

Amb tot això que us expliquem, no és d’estranyar que la valoració de corredors que ja han disputat aquesta cursa sigui la següent!!

image.png

I per si us sembla poc, l’equip d’Esportistes.cat ha estat present i ha corregut les últimes edicions de la Marató Vies Verdes de Girona, i us recomanem moltíssim aquesta cursa. Creiem que es tracta d’una cursa imprescindible, una experiència que heu de provar sí o sí. Amb una organització excel·lent, on es nota que fa anys que hi treballen, i tot l’esmentat anteriorment, estem convençuts que us encantarà!!!

Aquí podeu veure en alguns dels reportatges que hem fet:

Reportatge Marató Vies Verdes Girona 2019 Reportatge Marató Vies Verdes Girona 2018

Una cursa molt recomanable si vols fugir de les massificades i urbanes maratons de ciutat. Amb varies modalitats, bons paisatges, distreta i molt ben organitzada. La recomanem moltíssim !!!

INSCRIPCIONS

No us ho penseu més, us podeu inscriure a través del següent enllaç:

https://www.maratonviasverdes.com/ca/girona/inscripcio

VÍDEO

I com que diuen que una imatge val més que mil paraules, us deixem aquest vídeo fet pels organitzadors, per tal que jutgeu vosaltres mateixos:

Deixa un comentari