MTB, KidsRace, senderisme i altres activitats el cap de setmana a les estacions del Grup FGC

MTB i trobada d’instagramers a La Molina, animació infantil i senderisme a Vall de Núria i Pujada al Port de Salau al Pallars, activitats de les estacions del Grup FGC

 

  • Durant el proper cap de setmana, La Molina dedicarà les jornades al descens amb bicicleta i la fotografia i completarà aquests dos dies amb les activitats de Festa Major.
  • Vall de Núria farà una representació per a nens petits amb en Moxi Toxi i rutes de senderisme. Per la seva banda, Espot i Port Ainé acolliran la 28ª trobada popular d’agermanament occitanocatalà, amb la pujada al Port de Salau.

 fgc activitats 

La Molina

01 d’agost – IV MTB Carnival Summer

El proper dissabte 1 d’agost La Molina rebrà la quarta edició de l’MTB Carnival Summer, una festa que envaiex el Bike Park de l’estació de gresca i diversió. Els aficionats al descens en bicicleta tenen l’ocasió de baixar pel Bike Park d’una manera poc habitual: disfressats. El preu de l’entrada, que inclou forfet + accés a la piscina + botifarrada + sorteig de regals, és de 23,00 € i 10,00 € per als que tinguin forfet de temporada. Els acompanyants també podran gaudir de tota aquesta oferta per 8,00 €. Les inscripcions es poden fer a: http://botiga.turismefgc.cat

 

01 d’agost – VII Kids Race

Les futures promeses del descens es reuniran el proper dissabte 1 d’agost a l’estació ceretana per disputar la VII Kids Race de La Molina. Tots els nens d’entre 5 i 14 anys podran participar en un recorregut que combinarà diferents trams de rally i descens, que acabaran a la zona del Llac. La cursa comprèn dues mànigues (una classificatòria i una final) i fins a 5 categories. El preu de la inscripció és de 10,00 € i inclou un Pack de Benvinguda per als participants + forfet al Txiquibikepark + assegurança + botifarrada. Els pares i acompanyants també podran gaudir de botifarrada + piscina per 8,00 €.

 

02 d’agost – Trobada d’instagramers

La Molina organitza una trobada dedicada a la fotografia exclusiva d’instagram amb la col·laboració de @descobreixcatalunya. Durant la jornada es podrà gaudir de nombroses activitats amb preus especials i optar a premis, participant amb els hashtags proposats. Els assistents que s’acreditin podran accedir a la zona del llac, amb patinets d’aigua, barques, passeig en poni, zona de solàrium, jocs d’aigua i voleibol, + passeig en Telecabina + piscina + ruta d’interpretació de fauna + tastet de làser combat, per 9,00 € l’adult, 6,20 € l’infant i 5,00 € el menor. A més, el xiringuito de la zona del llac oferirà una degustació organitzada per la casa de cerveses Moritz i fruits secs Corbera. Per a inscriure’s:

https://docs.google.com/forms/d/1CpT0Q_ij2hRGEOTh46xwtrjAqzvqJj51eqENBl7ra1I/viewform?c=0&w=1

 

01 – 02 d’agost – Festa Major de La Molina

Durant el primer cap de setmana del mes d’agost, La Molina celebra la Festa Major del poble amb un seguit d’activitats durant ambdues jornades. Durant el dissabte es podran fer activitats esportives a l’Alberg Mare de Déu de les Neus, animació infantil amb la Disco Baby, xocolata i coca a la carpa, concerts, gimcana nocturna, espectacle de foc i pirotècnia, ball de nit. El diumenge es farà l’ofrena floral a la Mare de Déu de les Neus, la Missa solemne, sardanes, campionat de botifarra, festes de l’escuma i concert i ball de fi de festa.

 

Més informació: www.lamolina.cat

 

Vall de Núria

01 d’agost – Moxi Toxi i el cofre màgic dels caramels infinits

El proper dissabte, La Moxi i en Toxi, els exploradors de Vall de Núria, es passaran el dia al mig de la selva, entre animals, plantes, rius i muntanyes, buscant sense parar un cofre màgic. A través de diferents proves que la Moxi i en Toxi realitzaran amb els nens aconseguiran trobar el cofre i, amb l’ajuda de tothom, l’hauran d’obrir i descobriran que està ple de caramels per a tothom.

 

01 d’agost – Ruta Baixador de Fontalba

Vall de Núria organitza jornades dedicades al senderisme combinades amb un tradicional esmorzar de pastors per tenir suficients forces. Amb l’ajuda dels guies, els participants aprendran detalls interessants referents al Cremallera, a més de gaudir d’un guiatge i pícnic. El preu d’adult és de 27,15 € i el d’infantil, 20,65 €.

 

01 d’agost – Capvespres a Vall de Núria

El dissabte 1 d’agost, Vall de Núria organitza un servei de guia i pícnic inclòs, i es baixa en el cremallera especial a les 23.00 h de la nit. El preu d’adult, que inclou el servei de pícnic i guia, és de 33,15 € i el d’infantil, 28,65 €.

 

Més informació: www.valldenuria.cat

 

Ski Pallars Espot i Port Ainé

02 d’agost – 28ª Pujada al Port de Salau

El diumenge 2 d’agost, el Pallars celebra la 28ª Pujada al Port de Salau, des d’Esterri d’Àneu per la part catalana i a partir del poble de Salau, per la part occitana. Aquesta és una trobada popular, d’agermanament occitanocatalà, amb música tradicional i dinar popular.

 

Més informació: www.skipallars.cat

Deixa un comentari