THE NORTH FACE EXPERIENCE TRAIL ULTRA ENDURANCE

THE NORTH FACE EXPERIENCE TRAIL ULTRA ENDURANCE

• El proper dijous 10 de novembre, a Barcelona, es realitza el TNF Ultra Endurance amb invitats de luxe.

• Pau Capell i Jordi Gamito formaran part del TEST de calçat de la marca de USA

La The North Face Experience Trail és un esdeveniment organitzat per Privylife amb la finalitat de presentar les sabatilles Ultra Endurance i altres de la col·lecció de la marca The North Face.

L’esdeveniment constarà d’un enttrenament per la tarda (10 novembre) pels voltants de Collserola on cada participant podrà fer servir i probar aquestes sabatilles. L’entrenament estarà guiat per Pau Capell, Jordi Gamito, Miguel Angel González i Djanina Freytag.

La participació està limitada a 60 persones i les places ja estan cobertes. Estarem representants d’Esportistes.cat per poder-vos explicar en primera persona les sensacions d’aquest calçat, així com la vivència d’un esdeveniment organitzat pels amics de Privylife.

El recorregut de 12km, realitzat amb frontal i amb les vistes de Barcelona als nostres peus, serà un escenari ideal per a poder gaudir d’una experiència única. Al finalitzar l’esdeveniment, ens acompanyarà la marca de beguda 100% natural 426Miles. Aquest nou producte d’hidratació nascut de les mans de Gerard Piqué i Carles Pujol donen el seu recolzament a l’esdeveniment.

Mitjançant transport privat per als participants, es realitzarà el trasllat a la botiga de The North Face on es podrà gaudir d’un ambient festiu i d’un catering organitzat pel restaurant Yours Barcelona. El xef Juanjo Mestre prepararà una degustació de plats tradicionals amb un perfil modern i amb la col·laboració de la marca de cervesses Estrella Damm es finalitzarà l’esdeveniment amb un brindis entre els assistents.

S’espera la presència de mitjans de comunicació generalistes i específics de trail running, així com alguna altra sorpresa que ens han desvetllat els organitzadors. Estem davaant un esdeveniment únic, privat i d’alt nivell organitzatiu, de forma que el “Enjoy for Life” que destaquen els organitzadors està assegurat.

 

north face

Deixa un comentari