Obertes les pre-inscripcions per la Salomon Ultra Pirineu

Avui 27 de gener, s’han obert les pre-inscripcions per la Ultra Pirineu, que aquest any disposarà de 1000 dorsals i serà l’última prova de les Skyrunner World Series.

Si les pre-inscripcions superen els 1000 dorsals es realitzarà un sorteig el 19 de febrer a Bagà i una setmana després, el 24 de febrer, s’obriran les inscripcions per Marató i Nit Pirineu.

Les inscripcions es poden tramitar a través de la pàgina web de la cursa.

La Salomon Ultra Pirineu  ha obert avui, 27 de gener, el període d’inscripcionss a la prova que es disputarà el 19 i 20 de setembre de 2015 en el màgic entorn del Parc Natural del Cadí Moixeró. A partir d’avui i fins el proper 16 de febrer estaran obertes les pre-inscripcions per participar a la Ultra Pirineu, la prova reina d’un intens cap de setmana de trail running. En total hi ha 1.000 dorsals disponibles i en cas que la xifra de pre-inscrits superi les places, està mprevist celebrar un sorteig públic a l’Ajuntament de Bagà el proper 19 de febrer.
Així doncs, els interessats en participar a la prova reina de la Salomon Ultra Pirineu poden tramitar ja la seva pre-inscripció a través de la pàgina web de la prova per formar part de la cursa de 110km i 6.800m de desnivell amb sortida i arribada a Bagà, que el 2015 tornarà a formar part de la Copa del Món de curses de muntanya: les Skyrunner World Series. Al celebrar-se el mes de setembre serà la última prova de la modalitat Ultra d’aquest circuit i comptarà iuun 20% més de puntuació que la resta. S’espera que molts atletes d’èl·lit estiguin presents en aquesta cita pirenaica.
Un cop realitzat el sorteig per la Ultra, a partir del dia 24 de febrer s’obriran les inscripcions per la Marató i la Nit Pirineu que aquest any presenten importants novetats. La Marató estrenarà recorregut amb sortida i arrivada a Bellver, la prova recorrerà 42km del Partc Natural del Cadí Moixeró per la seva vertent ceretana. Hi haurà fions a 1000m dorsals disponibles. Per la seva part, la cursa vertical nocturna de la Nit Pirineu tornarà aa disputar-se amb sortida a la Molina i arribada al Niu de l’Àliga, i comptarà amb 300 dorsals disponibles.
Crèdit de foto: Jordi Canyameres
Picas_accion_Jordi Canyameres

Deixa un comentari