Pablo Lima en el Corte Inglés Portal de l’Angel #Pàdel

Save the date!

DIJOUS 9 DE JUNY

A les 19.00 h

El Corte Inglés Portal de l’Angel (Barcelona)

 

Tarda de pàdel amb

Pablo Lima

pablo lima padel

El jugador, que disfruta del número 1 mundial juntament amb Fernando Belasteguín, parlarà de la seva experiència com a jugador professional, compartirà els seus trucs i consells i respondrà als dubtes de tots aquells aficionats que ho desitgin. 

Vine a conèixer-lo a partir de les 19h en la quarta planta! Entrada lliure.

 Tots els assistents podran participar en un skill challenge i un photo contest i guanyar una pala o un paleter ASICS.

Apropar el pàdel als aficionats i ajudar-los a disfrutar encara més d’aquest esport. Pablo Lima, que disfruta actualment del número 1 mundial de pàdel juntament amb el seu company Fernando Belasteguín, aprofita un dels descansos que ofereix el calendari del World Padel Tour per atendre a tots aquells aficionats que desitgin conèixer-lo i compartir amb ell la seva experiència en aquest esport.

El brasiler estarà en la quarta planta de El Corte Inglés Portal de l’Àngel (Barcelona) aquest dijous a partir de les 19h per parlar de la seva experiència com a professional, els seus inicis en aquest esport i aquells consells tècnics que més l’han ajudat a progressar. A més a més, especialistes d’ASICS i el propi jugador presentaran en exclusiva la nova col·lecció de 24 pales de la marca.

Entre tots els assistents, ASICS, marca que equipa al jugador de forma íntegra, organitzarà un skill challenge (joc d’habilitat) i un concurs fotogràfic amb els que poder guanyar una pala ASICS, a escollir entre les 24 que composen la col·lecció de la marca, i un paleter.

Marc Cornet, periodista de beIN Sports España, serà el responsable de conduir laa presentació.

 

Deixa un comentari