Prova de la motxilla RACE ELITE VEST de Inov-8

Motxilla RACE ELITE VEST de Inov-8

Comprar a:

 

Si ens seguiu habitualment, us haureu fixat que tenim plena confiança i ens encanta la marca Inov-8 pel que fa sabatilles de trail runnning. Doncs en aquesta ocasió hem provat la motxilla Race Elite Vest i la marca no ens ha decepcionat, sinó tot el contrari, ens ha sorprès molt positivament degut a la comoditat, disseny i funcionalitat de la motxilla.

Una motxilla que per cert, va guanyar el premi ISPO AWARDS 2014

De tot això us en parlem a continuació!

race elite vest inov-8

race elite vest inov-8

Valoració

Aquests són els aspectes més destacables de la Inov-8 Race Elite Vest

LLEUGERA

 • Es tracta d’una motxilla super lleugera, característica imprescindible per a un corredor de muntanya on vulguis que no, el pes que pugui carregar a l’esquena pot passar factura a mida que s’acumulen kilòmetres. Aquesta motxilla és perfecte en aquest aspecte, ja que el seu pes és de tant sols 210 grams

COMODITAT

 • S’ajusta perfectament a l’esquena i espatlles i en cap cas notes vibracions o molèsties, cosa que agraim moltíssim sobretot al córrer llargues distàncies. Cap molèstia, cap vibració, cap frec que ens pugui provocar rascades, ferides, irritacions, etc… És perfecte en aquest aspecte!!

EMMAGATZEMATGE

 • Tot i que la capacitat no és molta, nomès 4 litres de càrrega, disposa de tot una sèrie de butxaques d’allò més pràctiques a part de la bossa central i principal.
 • Aquestes butxaques, situades al llarg dels tirants davanters de la motxilla, permeten repartir bé els diferents accesoris que volem portar al damunt, i de forma super segura, ja que es tracta de butxaques elàstiques que subjecten tot el que introduim minimitzant al màxim el risc de què puguin caure. I tot i això es tracta de butxaques sense botons ni cremalleres! Nosaltres, per exemple, les hem utilitzat per portar barretes energètiques, gels, inclús el mòbil, que el podem tenir a l’abast de forma ràpida i sencilla i queda perfectament subjectat.

(nota: en la següent imatge el mòbil entra de forma perfecte en la seva totalitat, però hem fet la foto de forma que surti un troç per tal de mostrar que va bé inclús per portar mòbils sense perill que et caiguin!)

race elite vest

REFLECTANT

 • De manera molt integrada al disseny i colors de la motxilla podem trobar el logo de la marca, tot ell reflactant, la qual cosa sempre és un plus de seguretat per aquells que la feu servir de nit.

TRANSPIRACIÓ

 • És molt transpirable, cosa que a l’estiu se’ns dubte s’agraeix, però al mateix temps, no és gens impermeable. En principi i si anem ben preparats això no ha de ser problema, però està bé que ho sapigueu i tingueu en compte que si espereu pluja, cal protegir els elements que hi posem dins de forma individualitzada.

DISSENY

 • Un disseny molt minimalista en tots els sentits.
 • Tant pel que fa el color, negre i combinat amb el logo de la marca que és reflectant, com la forma de la motxilla, ens encanta.

DURABILITAT

 • El fet de ser tant minimalista en tots els aspectes, i no comptar amb elements com cremalleres o botons, fa que es tracti d’una motxilla amb moltíssima durabilitat, que hem fet servir en múltiples ocasions i es conserva com a nova!

PRÀCTICA i FUNCIONAL

 • Apart de les butxaques, destaquem els portabidons laterals així com els dos bidons que incorpora, de forma més tirant a plana que no pas rodona, la qual cosa permet que s’adaptin perfectament a la motxilla, ben subjectes, aprofitant l’espai al màxim, sense provocar cap tipus de molèstia i essent ben fàcils de treure i de posar mentre un està corrent.

race elite vest

 • Aquests bidons també tenen una part rugosa que permet que s’agafin molt millor amb la mà i no rellisquin, com podria passar si fossin tot llisos. A més a més, la boca dels bidons és la típica que s’obre i es tanca estirant cap a fora o apretant en dins.
 • Destaquem també que els bidons queden ben subjectes gràcies a una goma que surt de la mateixa butxaca i agafa el coll dels bidons, i que aquests es situen a la part davantera però lateral del corredor, és a dir, per sota de les aixelles. Això que a priori pot semblar una ubicació que generi molèsties al corredor, no és així en cap cas, no molesta en absolut, i és super còmode per poder treure i insertar de nou els bidons al seu lloc.
 • No ens oblidem tampoc d’un element gairebé imperceptible, però que ens pot servir de gran ajuda en cas d’emergència. Es tracta d’un xiulet incorporat a la part davantera de la motxilla, molt petit però que sóna ben fort si el feu servir. Perfectament agafat a la motxilla de forma que no podrà caure mai, però al mateix temps, és molt fàcil i ràpid d’agafar en cas d’emergència.

Resumint, excel·lent motxilla en tots els aspectes on destaquem sobretot com s’ajusta al cos, la comoditat, lleugeresa i lo pràctica que resulta per emmagatzemar i accedir a les butxaques. Un excel·lent, ens ha sorprés moltíssim!

 

Informació tècnica

Armilla – motxilla d’hidratació amb punts d’ajust que fan que tingui un ús simple i fàcil.

Construcció en malla amb butxaques elàstiques sense cremalleres.

La motxilla Race Elite Vest pot carregar amb 3 litres de líquid o 4 litres de càrrega.

Inclou 2 ampolles de 0,5 litres

Pes: 210 gr.

Versàtil

Molt fàcil d’ajustar

FÀCIL de fer servir

El fet de tenir tots els compartiments i butxaques sense botons ni cremalleres permeten que accedir al material emmagatzemat sigui facilíssim i el més important, molt ràpid!

CONFORT SUPERB

L’adaptació de la motxilla a l’esquena és increible, i evita qualsevol tipus de rebots al córrer, de forma que ni tant sols recordaràs que la portes posada. Ni una molèstia, confort absolut

race elite vest

VERSATIL

Sis butxaques davanteres, incloent dues de molt més grosses per portar els dos bidons de 500ml fan que es tracti d’una motixilla pràctica i versàtil.

PREPARADA PER CÓRRER i MILLORA EN EMERGÈNCIA

Subjecta de forma comodíssima tot el material obligatori que et puguin demanar en una cursa. I disposa d’un xiulet de fàcil localització i ràpid de fer servir en cas d’emergència

Comprar a:

 

Deixa un comentari