Nova col·lecció de pales de pàdel ASICS

No us parlem gaire de pàdel, és cert. Però també sabem que molts dels nostres seguidors practiqueu aquests esport, així que us fem saber sobre les novetats que podeu trobar al mercat, en aquest cas pel que fa pales.

La marca segueix innovant i potenciant el seu lideratge en pàdel creant una nova col·lecció que destaca per la seva qualitat tecnològica i els seus acabats.

ASICS aprofita la recta final de 2017 per celebrar la seva aposta pel pàdel no només amb el llançament de la nova sabatilla GEL-Bela 6 sinó també amb l’arribada al mercat de la seva segona col·lecció de pales, que està disponible en els principals punts de venta des del 15 de desembre.

Aquesta nova col·lecció de pales és la segona que llança la marca japonesa després de la seva incursió a aquest mercat ja fa un parell d’anys. La nova col·lecció destaca per incorporar les millores tècniques en les que els enginyers d’ASICS han estat treballant des d’aleshores.

El resultat és una proposta que es composa de 9 models originals, dos dels quals a més a més, doblen el seu disseny pensant en el públic femení.

La col·lecció, a l’igual que ja va succeir amb la primera, ha comptat en el seu desenvolupament amb el recolzament de l’Institut d’Esport i Ciència ubicat en la central internacional d’ASICS a Kobe (Japó), i ha estat supervisada pels especialistes d’ASICS Iberia, apart de pel número 1 mundial de pàdel Pablo Lima, que el proper 2018 ja utilitzarà una de les pales d’aquesta nova col·lecció.

Com és la col·lecció

La col·lecció es divideix en tres gammes: Speed; Hybrid i Control. I cadascuna de les gammes disposa de tres models segons la seva duresa.

La gamma Speed va dirigida a jugadors que busquen afegir potència al seu joc, amb una pala que els hi permeti imprimir velocitat a la pilota.

La gamma Control va enfocada a jugadors que vulguin prioritzar control i domini.

 

I finalment, la gamma Hybrid, ofereix un equilibri entre potència i control.

El pes, el balanç i la forma del cap determinen de forma notable les qualitats de cadascuna de les pales. Les pales de la gamma Control, busquen domini, control, tenen un balanç cap al puny i la seva forma és rodona. Les pales de la gamma Hybrid, que tenen una forma mixta, amb un balanç en el centre de la pala, són la solució intermitja entre potència i control.

Pel que fa als materials utilitzats, les fibres de carbono i les fibres de vidre d’última generació s’han fet servir per les cares i marc; en el seu interior hi ha diferents tipus d’escuma; i en el grip, complements d’alta qualitat, la corsa hidrofugant i el protector.

 

Tecnologies que incorpora

ASICS, a través dels seus experts i amb la col·laboració de Pablo Lima, ha investigat tots els cops que es realitzen en el pàdel amb la finalitat d’oferir noves solucions i innovacions, sumant a tot això l’experiència obtinguda en la primera col·lecció.

Segons gamma i tipus de jugador al qual va dirigida, cada pala poseeix una sèrie de tecnologies ASICS diferents:

Aquestes són les cinc més notables:

ASICS EFFECT SURFACE – Tecnologia que maximitza els efectes que busquem amb els nostres cops.

LEX REBOUND – S’aconsegueix una major sortida de la bola gràcies a la combinació dels materials emprats.

OVERSIZED SWEET SPOT – S’amplia el punt dolç. Major control de la direcció dels cops tot i que la pilota no impacti al centre de la pala.

SOLID COR3 CONSTRUCTION – Construcció enfocada a aportar més estabilitat en l’estructura de la pala.

HOLE GRADIENT– Forats repartits en el patró progressiu que aporten major durabilitat a la pala.

La col·lecció, tota ella de gamma alta, oscila entre els 325€ i els 199€ de PVPR.

 

 

Deixa un comentari