MAC IN A SAC: POLAR II DOWN JACKET – Review

Aquesta setmana hem tingut el plaer de poder provar aquesta jaqueta, de la marca MAC IN A SAC, gràcies als seus distribuidors SPORTMED.

mac in a sac
mac in a sac

La marca MAC IN A SAC® va ser creada per tal de proporcionar una excel·lent peça de roba impermeable, còmoda, comfortable, molt càlida i empaquetable, per als esportistes outdoor més exigents, i després de provar aquesta jaqueta, podem afirmar que compleix de sobres amb totes aquestes prestacions, i supera les nostres expectatives!!

Empaquetable

En primer lloc, destaquem que la jaqueta inclou una petita bossa on queda tancada i empaquetada a la perfecció.

Sorprèn se’ns dubte, quan veus la bosseta, que tota la jaqueta pugui caber a l’interior, però la veritat és que es pot guardar i traure de forma rapidíssima i fàcil. No costa gens, en quëstió de segons tens la jaqueta dins la bosseta, que queda molt ben tancada amb la corda que incorpora.

El fet de poder-la empaquetar, et permet portar la jaqueta sempre a sobre, sense que ocupi espai ni et molesti. La pots portar al cotxe, a la motxilla, allà on vulguis per tal de tenir-la al damunt i poder-la utilitzar en qualsevol moment si les condicions meteorològiques així ho exigeixen.

mac in a sac

Còmode i ultralleugera

El primer que destaca un cop tens la jaqueta entre les teves mans és el seu pes.

No pesa absolutament res!!! De vegades sorprèn com un objecte tant gran de tamany, pot arribar a ser tant lleuger.

Aquesta característica de la jaqueta és també una de les grans culpables de què es tracti d’una peça de roba tant i tant còmode. Quan la portes posada, sembla que no portis res damunt!!

Càlida

L’hem provada a temperatures força baixes, i us podem assegurar que compleix la seva principal missió a la perfecció, que és mantenir el cos calent davant condicions meteorològiques de fred, humitat o pluja.

El fet de tenir els punys elàstics també ajuda a que no entri aire ni fred per aquesta zona, i poder mantenir braços i cos en general més calents.

mac in a sac

Impermeable

El seu teixit exterior repel·lent d’aigua (1.000mm.) garantitza que un cop posada la jaqueta i ben cordada amb la seva cremallera, l’aigua no la traspassi en cap moment, mantenint tant el cos com les peces de roba que hi ha per sota la jaqueta, totalment seques i calentes.

Reversible

El fet que sigui reversible dóna realment molt de joc a la jaqueta, ja que permet poder combinar sempre amb d’altres peces de roba, siguin del color que siguin. En els dos casos, triem el color que triem, sempre es veurà la marca MAC IN A SAC reflectant al pit esquerre i la cremallera s’adapta perfectament a qualsevol dels dos colors a l’hora de cordar i descordar de forma còmode i amb facilitat.

mac in a sac

Disseny

Amb els dos colors diferents i el seu tallatge i disseny modern i de bonica estètica, aquesta peça de roba és ideal tant per a homes com per a dones.

A més a més, es tracta d’una jaqueta que quedarà genial tant si vas vestit per fer esport, excursions, etc… com si te la poses amb texans per anar vestit en el teu dia a dia!

mac in a sac

Alta qualitat

Les peces de roba de la marca MAC IN A SAC destaquen per ser confeccionades amb ploma natural de màxima qualitat i amb certificació, que proporcionen un perfecte aïllant de les inclemències meteorològiques.

La qualitat és ben visible un cop tens la jaqueta a les teves mans. Tots els detalls estan perfectament cuidats, i un cop la proves tens la sensació d’estar utilitzant un producte d’altrs prestacions.

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES

 • Qualitat del plomissol 95G DOWN FILL
 • 600 FILL POWER
 • Plomissol amb certificat RDS (llicència: #843327)
 • 90% de plomissol i 10% de ploma
 • Teixit exterior repel·lent d’aigua (1.000mm.)
 • Color REVERSIBLE: blau marí / vermell
 • Empaquetable (inclou bossa de transport amb corda)
 • ULTRALLEUGER
 • Cremallera frontal reflectant YKK®.
 • Marca MAC in a SAC reflectant
 • Tanca en cremallera reversible
 • Punys i doblecs elàstics
 • Sense PFC ni PFOA
mac in a sac

És se’ns dubte un producte excel·lent pel que fa totes i cadascuna de les característiques mencionades en aquesta review, que RECOMANEM MOLTÍSSIM !!

Més informació: https://www.macinasac.com/

Us deixem també aquest vídeo que la mateixa marca MAC IN A SAC utilitza per mostrar i promocionar el producte:

Deixa un comentari