Bateig de senderisme, excursions, cursa de muntanya i altres activitats a les estacions d’esquí del Grup FGC

Bateig de senderisme, Festa Major de Sort i Gastrofilm, activitats de les estacions del Grup FGC per a aquest cap de setmana

  • Vall de Núria organitzarà excursió a favor de la donació de sang i posarà en marxa una sortida de senderisme en què els participants recorreran Eina, Noufonts i Noucreus
  • Sort posarà punt  final al mes de juliol amb un musical on es podran degustar productes alimentaris del Pirineu

 

Vall de Núria

29 de juliol – Excursió Compte enrere per la donació de sang d’alçada
Dissabte 29 de juliol, s’organitzarà una excursió a favor de la donació de sang. La sortida, de 3,5 quilòmetres, recorrerà la meitat del Camí Vell de Queralbs a Núria, trajecte de 2 a 3 hores. La inscripció (13,70 €) inclou esmorzar al Pla de Carcal amb productes de la vall i guia per conèixer el cremallera, els sistemes de protecció de la via, l’aprofitament de la força de l’aigua i els camins de pastors.
30 de juliol – Bateig de senderisme
Diumenge 30 de juliol, l’estació de Vall de Núria proposa fer l’anomenada “ruta de les tres Valls”. Durant 3 hores, els participants recorreran Eina, Noufonts i Noucreus per finalitzar a Vall de Núria.
L’excursió començarà a les 11:15 h de matí fins a les 14:00 h. El preu per a adults és de 27,10 € i 22,15 €, per als infants. La tarifa inclou bitllet d’anada i tornada amb el Cremallera i guiatge. És imprescindible reservar prèviament.
Per a més informació: www.valldenuria.cat
 
bateig senderisme

Port Ainé

Del 29 de juliol a l’1 d’agost – Festa Major de Sort
Del dissabte 29 de juliol al dimarts 1 d’agost, Sort celebrarà la seva Festa Major. Durant les quatre jornades s’organitzaran tota mena d’activitats dirigides a tots els públics.
31 de juliol – Gastrofilm del FEMAP
Dilluns 31 de juliol, Sort acollirà un Gastrofilm, una oferta musical amb cinc sessions on es podrà degustar productes alimentaris elaborats artesanalment en diferents llocs del Pirineu: vins, embotits, formatges, galetes i cerveses propis de cadascun dels llocs, amb les explicacions de cada productor que acompanyaran la projecció d’un documental.
Més informació: http://www.femap.cat
Per a més informació: www.portaine.cat
 

Espot

29 i 30 de juliol – Memorial Edu, Just i Quique
Dissabte 29 i diumenge 30 de juliol tindrà lloc el Memorial Edu, Just i Quique, prova que forma part de l’Ultra trail, marató i marxa popular de les Valls d’Àneu. Es tracta d’una cursa de muntanya que, en gran part, es realitza per camins tradicionals (ferradura, carro i corriols) i pobles de les valls d’Àneu. Consta de diferents recorreguts i dificultats.
Més informació: http://fempirineu.cat/
Per a més informació: www.espotesqui.cat

Deixa un comentari