SANT PERE PESCADOR ACULL EL “FREEKEND”, EL PRIMER MERCAT D’OCI ACTIU I D’ESPORT INCLUSIU DE L’EMPORDÀ

Comptarà amb diferents espais diferenciats per gaudir dels tornejos esportius, activitats, zona de chill out, actuacions, estands i foodtrucks

 

freekend

Els propers 13, 14 i 15 de juliol Sant Pere Pescador acollirà la primera edició del “Freekend”, un nou concepte de mercat estiuenc de filosofia solidària que promou l’oci actiu i l’esport inclusiu de l’Empordà.

El Freekend neix amb la voluntat d’apropar diverses modalitats d’activitats adaptades per donar-los-hi un major nivell de coneixement i de sensibilitat. Tanmateix pretén anar un pas més enllà i diferenciar-se de les fires més tradicionals apostant per l’esport, l’oci i l’entreteniment des d’un vessant més participatiu i inclusiu.

Durant els tres dies del Freekend, els assistents s’ho passaran d’allò més bé participant en els diferents tornejos esportius (vòlei, tennis platja, futbol, etc…) i en les activitats previstes com tallers de dansa oriental, zumba, SUP ioga i d’altres dirigides als més petits.

La fundadora del Freekend, Sandra Vilar, explica que “aquest mercat es diferencia de la resta perquè a més de ser un market tradicional amb productes artesans, els visitants gaudiran de propostes d’oci actiu de tota la comarca, competicions esportives inclusives i tallers. Tot estarà acompanyat d’actuacions, música en directe i una gran zona gastronòmica de foodtrucks”.

L’espai que acull el Freekend, el Parc del Riu de Sant Pere Pescador, forma part d’una zona única al voltant del riu Fluvià ambientada com una platja on es podrà passejar entre els diferents estands, fer una parada relaxant a la zona chill out, reposar energies amb les millors propostes culinàries de les foodtrucks i gaudir de la millor música en directe. La proximitat al nucli urbà, facilitarà les interaccions entre la restauració del poble i aquesta més informal i urbana.

La zona de Sant Pere Pescador té una bellesa única i forma part del Club de les “Badies Més Belles del Món”. És una de les poblacions més actives de l’Alt Empordà en activitats d’oci i el seu alcalde Agustí Badosa i Figueras destaca de la primera edició del Freekend: “És una oportunitat que ens reforça perquè se’ns conegui més a la comarca, que l’Associació d’Empreses i Activitats turístiques pugui participar i presentar la seva oferta a un altre públic i en un altre entorn, i en especial, que som co-partíceps d’una activitat d’inclusió social, que és un deure com a societat i persones”.

Paral·lelament se celebraran diferents tornejos i activitats entre les que destaquen la cursa solidària “Marxa per la Inclusió” d’1km o de 5km organitzada conjuntament amb FEPCCAT (Federació Catalana d’Entitats per la Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars) i el Grup MIFAS, entitat que treballa per la integració social i laboral de les persones amb discapacitat física de la comarca de Girona. Part dels beneficis de la cursa aniran destinats al Grup MIFAS.

cursa freekend

També estaran presents diferents estands representants de les millors botigues de roba, tendències, complements, nutrició, jocs, etc… Una zona ideal per relaxar-se i gaudir d’un cap de setmana diferents rodejat de la natura i les millors propostes d’oci i lleure.

 

Freekend, del 13 al 15 de juliol

Parc del Riu de Sant Pere Pescador

www.freekend.es

Deixa un comentari