ASICS LLENÇA EL SEU NOU CALENDARI DE TEST FOOT ID

ASICS LLENÇA EL SEU NOU CALENDARI DE TEST FOOT ID

La web de la marca mostra el calendari dels punts de venta on estarà disponible i dóna l’opció directa a la realització de reserva

Torna el test de trepitjada més complert del mercat de la mà d’ASICS. A partir del passat mes de març, gran quantitat de punts de venta de tota Espanya comptaran amb l’assistència de tècnics especialistes de la marca que juntament amb la maquinària necessària, assessoraran a tot tipus de corredors. El resultat: la recomanació de la sabatilla de running que millor s’adapta a cada tipus d’usuari.

foot id asics

Ja està disponible a la web d’ASICS el calendari dels punts de venta als que el consumidor pot anar a fer-se l’anàlisi que li oferirà una amplia gamma de consells sobre material.

El Foot ID d’ASICS està format per una part estàtica en la que s’analitzen els paràmetres del propi peu i fisonomia del corredor. Tot seguit, es coloquen uns sensors als peus amb la finalitat de completar l’estudi. Unes sabatilles que inclouen sensors adicionals, són les fetes servir a l’hora de pujar a la cinta amb la finalitat de veure en carrera quin és el tipus de petjada que es realitza. Adicionalment, una càmara ho registra tot.

Totes les dades són directament incloses en el sistema exclusiu desenvolupat pels tècnics del Institut de Esport i Ciència que ASICS té a Kobe (Japó) i que procesen els paràmetres que determinen el tipus de petjada de l’uuari.

La duració del test gira en torn als 30 minuts.

El Foot ID d’ASICS conclou amb la recomanació sobre el tipus de sabatilla que millor s’adapta al corredor que ha solicitat el seu test.

Es tracta d’un servei ofert per 19€ però que té un reembolsament del 100% en el moment d’efectuar una compra ASICS superior als 100€

Per a més informació i reserves, podeu consultar l’enllaç:

http://www.asics.com/es/es-es/foot-id

Nosaltres vam fer-l’ho l’any passat, no us perdeu el reportatge!!!

Reportatge: Anàlisi personalitzat del peu i la petjada amb Foot ID d’Asics

test foot id asics

Deixa un comentari