Mitjons Feetures! – Els millors per Runners i Trail Runners ?

Mitjons Feetures!

Vam estar amb els amics de SportMed, distribuidors de la marca americana de mitjons per a running i trailrunning, i ja els hem provat!

feetures

La resposta sobre si són o no els millors mitjons per a la pràctica d’aquests esports, la deixem a les vostres mans, però la nostra experiència ha estat boníssima i per aquest motiu els RECOMANEM moltíssim!!!

Tingueu en compte que el mitjó és una peça de roba clau per córrer i de vegades, tot i que calceu les millors sabatilles del món, una mala elecció en els mitjons pot provocar lesions i ferides als peus i tenir-vos força temps lesionats!!!

Sobre la marca

Pels qui no conegueu la marca, dir-vos que Feetures! és conegudíssima als USA. Es va crear cap al 2002 després de què el seu fundador passés més de 25 anys treballant en una fàbrica líder de mitjons per a atletes. Ell estava convençut que existia l’oportunitat de crear uns mitjons encara amb millor rendiment que aprofitessin les últimes innovacions en la tecnologia per a mitjons. Com a corredor i apasionat de l’activitat esportiva el fundador va voler dissenyar un mitjó que millorés el rendiment de runners i altres atletes.

feetures logo

Feetures! segueix sent una companyia familiar que lluita per oferir a runners de tot el món els mitjons amb millors prestacions i rendiment.

 

Els mitjons

Pel que fa als mitjons, destaquem el següent:

NO BLISTERS !!! (no llagues, no ampolles)

Ho escribim tal qual, en anglès, ja que ells mateixos s’atreveixen a destacar aquesta important característica del mitjó en les mateixes etiquetes del producte.

Es tracta de mitjons pensats especialment per evitar l’aparició de llagues i ampolles als peus. Sobretot per aquells corredors de muntanya amb terrenys inestables i corredors de llargues distancies, és importantíssim calçar-se uns mitjons que estiguin pensats per evitar llagues!

feetures no blisters

Comoditat

La comoditat seria una altra de les característiques d’quests mitjons, que s’agafen molt al peu i no tenen costures

Amb el seu disseny anatòmic que millora com s’ajusta al peu, proporciona també una protecció i confort màxims, eliminant l’aparició d’ampolles.

Fibres iWick que evaqüen la humitat per tal de mantenir els peus frescos i secs.

Puntera con tecnologia Perfect Toe® que no produeix irritacions

feetures

 

Amortiguació:

Base amortiguadora d’alta densitat que proporciona una protecció adicional a les zones de més impacte.

 

Compressió

Amb tecnologia patentada Sock-Lock, proporcionen una compressió específica a les zones del peu que més ho necessiten

feetures

 

Composició:

96 % de nailon y 4 % de Spandex

feetures

Com deiem abans, uns mitjons que recomanem moltíssim per totes les característiques que hem comentat. Els vostres peus segur que us ho agraeixen 🙂

Podeu comprar-ne a:

 

 

Deixa un comentari