Novetats tecnològiques d’ASICS per millorar el rendiment en cursa

ASICS PRESENTA LES SEVES ÚLTIMES NOVETATS EN TECNOLOGIA PER UNA MILLORA DEL RENDIMENT EN CURSA

Llençament de DYNAFLYTE 3 amb tecnología FLYTEFOAM Lyte i de ROADHAWK FF 2 amb tecnología FLYTEFOAM Propel que milloren la teva sensació en l’asfalt.

asics novetats

ASICS comunica el llançament de DYNAFLYTE™ 3 y ROADHAWK FF™ 2, sabatilles de la gamma voladora de ASICS. Amb les últimes novetats tecnològiques de la marca acompanyades d’un disseny fresc i renovat, que les fa igualment atractives per trencar l’asfalt corrent i pel teu dia a dia.

A partir d’aquesta edició, ambdues sabatilles venen equipades amb les tecnologies FLYTEFOAM™ Lyte i  FLYTEFOAM™ Propel, per oferir una major capacitat de resposta i una estabilitat superior millorant el rendiment en cursa, sense importar la distancia, donant-li als corredors confiança en la seva sabatilla, de manera que tant sols tinguin que preocupar-se de cumplir el seu entrenament o concentrarse en la seva cursa.

 

DYNAFLYTE™ 3

Per aquell tipus de corredor que busca lleugeresa, la sensació de velocitat. La DYNAFLYTE 3 mitjançant la mitjasola FLYTEFOAM Lyte proporciona aquesta lleugeresa en l’amortiguació sense que es resenteixi la seva durabilitat. Al tenir contacte de la sola amb el pis, el corredor sentirà la suavitat en la transició en cursa, sigui quina sigui la seva forma de córrer.

Comprar a:

 

 

FLYTEFOAM™ Lyte:

És el següent nivel de la tecnología ASICS que ofereix lleugeresa i amortigüació. La mitja sola presenta un compost de nano fibres reforçat i sostenible que incrementa la durabilitat de l’escuma de la mitjasola i proporciona major estabilitat als corredors.

 

ADAPT MESH 2.0:

Amb un material més suau, proporciona major agarre i comoditat en l’upper.

asics novetats

ROADHAWK FF™ 2

La tecnologia de la mitjasola FLYTEFOAM™ Propel li proporciona a la ROADHAWK FF™ 2 una major capacitat de resposta en la fase del despegue. Redissenyada amb un upper altament transpirable, acord amb les tendències i amb una geometría de la sabatilla estudiada per millorar l’ajust al peu, la ROADHAWK FF 2 és la combinació perfecta d’estil i rapidesa.

Comprar a:

 

FLYTEFOAM™ Propel:

La novedosa patent d’ASICS en mitjasola dissenyada per millorar la reactivitat en la fase del despegue de la cursa.

asics novetats

La DYNAFLYTE™ 3 té un preu de 160 euros y la ROADHAWK FF™ 2 de 120 euros. Ambdues disponibles en botigues ASICS físiques y online.

També teniu ofertes a:

 

 

 

Deixa un comentari