Valoració de les Inov-8 Road X-Treme 250

inov-8

Valoració de les Inov-8 Road X-Treme 250

Les sabatilles Inov-8 Road X-Treme 250 pertanyen a la gamma de sabatilles d’asfalt de la marca britànica Inov-8, una marca que no para de guanyar adeptes i que cada cop és més popular entre els runners, apart de ser reconeguda per campions mundials de diferents disciplines que han aconseguit grans èxits corrent amb elles, com és el cas del corredor de muntanya Jessed Hernández o el triatleta Victor del Corral.

INOV-8 ROAD-X-TREME 250 RXT250

 

Aquest model en concret, l’utilitza en Victor del Corral, triatleta de llargues distàncies i guanyador ja de quatre IronMan.

 

Les principals característiques d’aquestes sabatilles són:

 

  • Qualitat: Si alguna característica està implícita en el nom de Inov-8, aquesta és la qualitat. Se’ns dubte la marca britànica és garantia d’alta qualitat en tots els seus productes.

 

  • Molt lleugera (poc més de 230gr en un número 43 EU) gràcies en part a una mitja-sola composada per un únic component, Fusion sticky, amb 8mm de “drop” entre taló i punta del dit grós que proporciona un gran confort sense afegir pes.

INOV-8 ROAD-X-TREME 250

 

  • Confort: Una de les principals característiques d’aquestes sabatilles és la comoditat que ens proporciona un cop ens les calcem. Són unes sabatilles que s’ajusten a la perfecció al nostre peu, però que al mateix temps tenen una amplitut destacable a la part davantera, que ens permet moure els dits, sense la sensació de sentir-los apretats com ens pot passar amb moltes altres sabatilles. Això ens proporciona una sensació molt recomfortant.

 

  • Estabilitat: Amb tecnologies pròpies de la marca Inov-8, com són la Dynamic Fascia Band y del Meta-Flex,que representen una gran ajuda a l’atleta per córrer de forma més rápida i més eficient. L’agarre que proporciona aquest calçat sobre superficies dures com l’asfalt és realment boníssim.

 

  • Flexibilitat: Molt flexible, ideal per adaptar-se bé als peus i generar la bona estabilitat que comentàbem anteriorment.

 

  • Transpirabilitat: També com una de les principals característiques d’aquestes sabatilles tenim que són altament transpirables, però això sí, amb les proteccions oportunes a punteres i taló, un taló que absorveix l’energia de l’impacte i la desplaça cap endavant i cap a l’exterior.  Es tracta d’un model de sabatilla molt ben ventilada, cosa que s’agraeix quan les temperatures són càlides, i quan s’han de córrer llargues distàncies on és molt important que el peu “respiri” deguda l’acumulació d’hores corrent. Tot i aquesta transpirabilitat tant elevada, la resistència i durabilitat d’aquest calçat són també molt bones.

INOV-8 ROAD-X-TREME 250

 

  • Reflectant:  Tant la part davantera com la part del taló compten amb elements reflectants ideals per aquells que corren a primera hora del matí o a última hora del dia, on comença a haver falta de llum natural.

 

  • Amortiguació: Molt bona amortiguació, sobretot tenint en compte lo lleugera que arriba a ser, cosa que ens demostra ens demostra un cop més que aquesta sabatilla aconsegueix un equilibri gairebé perfecte entre totes les seves prestacions, aconseguint molta amortiguació, lleugeresa extraordinària, una gran transpiració i resistència al mateix temps.

 

I per acabar, fixeu-vos en el detall de la sola. Pensada per terrenys durs com l’asfalt, podeu veure que la part davantera està formada per una sèrie de tacos punxaguts que tenen la missió d’ajudar-nos a tirar cap endavant en el moviment de córrer, un cop entren en contacte amb el terra. Realment es noten i ens generen molt bones sensacions en la fase final de propulsió.

INOV-8 ROAD-X-TREME 250

 

PVP recomenat: 129€

Un gran calçat, se’ns dubte, que arriba a les nostres mans gràcies al distribuidor de Inov-8 SportMed www.sport-med.es

Deixa un comentari