ASICS llença la seva sabatilla més versàtil per al training, la nova fuzeX TR

 

ASICS llença la seva sabatilla més versàtil per al training, la nova fuzeX TR

Dissenyada per a millorar l’eficiència de tot tipus d’esportistes

fuzeX TR men

 

ASICS llença la nova fuxeX TR, una sabatilla versàtil  de training que té tot el seu potencial en l’excel·lent combinació de la seva lleugeresa i amortiguació i presenta al mateix temps un disseny funcional que millora l’eficiència de cada moviment.

La fuzeX TR és una sabatilla que busca ser l’aliada perfecta per ajudar a qualsevol tipus d’esportista en les seves rutines diaries de preparació física, sigui quin sigui el seu nivell. Des de treballs d’alta intensitat, com les sessions HIIT, fins a l’aixecament de peses o bé un rodatge en cinta, les fuzeX TR són les sabatilles ideals per a la combinació de diferents exercicis amb un únic model que s’adapti a tots ells.

Disponible per home i dona, la fuzeX TR estarà a disposició dels usuaris, en sel·leccionats punts de venta, a partir del 1 de juliol.

fuzeX TR entrenament dona

 

Lleugeresa i amortiguació per a alta intensitat i velocitat

Tradicionalment, l’eficiència de les sabatilles en les rutines de preparació física s’ha caracteritzat per la correlació inversa entre lleugeresa i amortiguació.

Per això, en el procés de desenvolupament de la nova fuzeX TR en l’institut d’Esport i Ciència que ASICS té a Kobe (Japó), els enginyers de la marca vaan aconseguir trencar aquesta barrera amb la inclusió del nou fuzeGEL a la mitja-sola. D’aquesta manera, la fuzeX TR ofereix una amortiguació efectiva per a exercicis de training al mateix temps que presenta una mitja-sola fina i lleugera.

El seu pes, de tant sols 260 gr, prenent com a referència un 42,5 d’home, la converteix en un 5% més lleugera que altres sabatilles ASICS de la categoria training, mantenint el seu nivell d’amortiguació.

fuzeX TR men

Grip per a un moviment multidireccional

Construida tenint en compte com a objectiu aconseguir un model altament versàtil, la fuzeX TR ofereix un ampli ventall de detalls tècnics, com ranures flexibles a l’avantpeu que afavoreixen una excel·lent tracció en cadascun dels moviments multidireccionals que realitzi l’esportista. El disseny de la seva sola ha estat concebut per adaptar-se a diferents superficies.

Disseny funcional

L’upper sense cosits de la fuzeX TR ofereix a més a més un ampli comfort en tot tipus de moviments, la qual cosa permet a l’esportista entrenar amb major confiança. La sseva estructura ajuda a una correcta colocació del taló, i el seu perfil baix permet una confortable i al mateix temps estable sensació amb el terra que la fan altament funcional en diferents activitats de training.

La nueva fuzeX TR estarà disponible a partir del 1 de juliol a un PVPR de 120 €.

fuzeX TR men
fuzeX TR per a home
fuzeX TR women
fuzeX TR per a dona

Deixa un comentari