Victòria de l’esport femení

Récord mundial d’assistència en un partit de futbol femení

Avui volem destacar el que ha estat la gran noticia de l’esport de la setmana.

Una notícia de l’esport català, però que ha donat la volta al món, i podem considerar al mateix temps una gran noticia per a l’esport mundial.

Aquest passat 30 de març de 2022 es va superar, al Camp Nou, el rècord mundial d’assistència de públic a un partir de futbol femení.

El partit el disputava el F.C.Barcelona contra el Real Madrid i eren quarts de final de la Champions League i la victòria va ser per a les noies del Barça, amb un resultat de 5-2 (8-3 al final de l’eliminatòria). L’espectacle va ser de primer nivell, amb un partidàs i gols del tot espectaculars, que van demostrar que el futbol femení està a un gran nivell i pot satisfer als espectadors igual que ho fa el masculí.

Com podeu veure a la següent imatge, l’ambient al Camp Nou va ser del tot espectacular, i inclús va mostrar el mosaic de les grans ocasions a l’Estadi, en aquest cas amb el missatge “More than empowerment”

camp nou femeni
ALEX CAPARROS – UEFA (UEFA VIA GETTY IMAGES)

 

I com dèiem, finalment es va superar el rècord del món d’assistència en un partit de futbol femení, que era de 90.915 espectadors durant la final del Mundial de 1999 entre EEUU i Xina

Al Camp Nou van assitir 91.553 persones !!!!

record camp nou femeni

Font imatge: Instagram

 

L’espectacle vist damunt el terreny de joc, l’espectacle vist a les grades, i l’il·lusió d’adults però especialment nens i nenes de veure jugar a les ídols de l’equip femení han fet que la jornada d’ahir fos històrica i esperem, un punt d’inflecció per a l’esport femení.

ENHORABONA A TOTS I TOTES!!!

Deixa un comentari