Cardio-check: Chequeig professional i certificat mèdic al millor preu per esportistes

Cardio-check: Esport segur i certificats mèdics al millor preu

Al centre Metges de Molins ( http://metgesdmolins.comhan posat en marxa el producte Cardio-Check, pensat per a que tots els esportistes es puguin realitzar un chequeig cardiològic, a un preu super asequible.

El Dr. Zabalza, cardiòleg especialitzat en esportistes, ens remarca la importància de fer-se un chequeig periòdicament, sobretot si practiques esport i participes a curses o realitzes esforços considerables, ja que molts esportistes no són conscients que constantment posen a prova el seu cor, i és imprescindible que aquest estigui en perfecte estat.

Per desgràcia, cada cop són més els dies que llegint les notícies, ens trobem amb casos on en determinades curses (i principalment maratons) hi ha hagut esportistes que han patit problemes considerables de cor o inclús, la mort.

Per aquest motiu, el Dr. Zabalza insisteix en la importància de conscienciar a tots els esportistes sobre la necessitat de fer-se un chequeig de cor, ja no només per tal d’obtenir el certicificat mèdic que li permetrà pasrtcipar en determinades proves/curses on és obligatori, siní també per la seguretat de tots els qui practiquem esport regularment, sense ser conscients del risc de patir problemes cardiovasculars.

En què consisteix el producte Cardio-Check?

cardio check

Com podeu veure, ara el preu ja no és excusa, i a Metges de Molins treballen per facilitar al màxim a tots els esportistes el poder fer-se un chequeig de cor a un preu increiblement econòmic.

Podeu veure també en el següent enllaç, el reportatge que vam fer sobre la resta de proves que complementen el cardio-check, com són una ecografia de cor, o una prova d’esforç genial, així com les tarifes d’aquests serveis adicionals!!

https://www.esportistes.cat/reportatge-completissima-prova-desforc-metges-molins-dr-zabalza/

 

Deixa un comentari