METARUN: LA millor sabatilla de llarga distància mai creada per ASICS

ASICS desvetlla el futur del running.

asics

El model incorpora cuatre patents i cinc noves tecnologies.

Tan sols 60.000 parells estaran a la venta a tot el món 

VIDEO METARUN

Fa tres anys els enginyers d’ASICS del seu Institut d’Esport i Ciència ubicat a Kobe (Japó) van iniciar una missió amb un clar objectiu: aconseguir laa millor sabatilla de running mai creada. El resultat, el nou model ASICS MetaRun, que arribarà a les botigues ASICS de tot el món el proper 18 de novembre i a botigues especialitzades a partir del 1 de desembre.

El model incorpora cinc noves tecnologies:

FlyteFoam: novetat patentada. Es tracta de la més lleugera i al mateix temps més durable mitjasola per tal d’oferir un alt nivell d’amortiguiació. El resultat: reduir la fatiga del propi material gràcies a la seva estructura reforçada  amb fibres naturals.

AdaptTruss: nou sistema d’estabilitat adaptable dinàmicament a la demanda de cada corredor.

Sloped DUOMAX: compost localitzat en la mitjasola que s’adapta suaument a les exigències de suport del corredor oferint una transició inmillorable.

Optimized Upper:  ajust òptim aconseguit amb la combinació de Jacquard Mesh i l’ús d’un exoesquel·let extern, el MetaClutch, que incorpora un foam interior que s’adapta a la forma de cada peu.

MetaRun està dissenyada per oferir als corredors de llarga distància de tot tipus de nivells, tot el que necessiten per a donar el millor d’ells mateixos des del principi fins al final de les seves curses o entrenaments, i tot en una sola sabatilla. Equipada amb cinc noves i trencadores tecnologies que s’adapten a les necessitats del corredor, els enginyers d’ASICS han arribat m´ñes lluny que mai per maximitzar les cuatre funcions més destacades en una sabatilla per llargues distàncies. MetaRun marca un nou punt d’inflexió per a ASICS, amb innovacions tecnològiques en cadascuna de les àrees. Incorpora la millor mitjasola mai creada per ASICS; ofereix estabilitat quan es requereix; aporta comfort amb un sensacional ajust i una amortiguació que absorbeix cada impacte per oferir un cicle de cursa òptim des del primer segon fins l’últim.

“Com a  líders en el mercat de sabatilles de running, ASICS necessita anar més enllà. Vam proposar als nostres experts de l’Institut d’Esport i Ciència desenvolupar una sabatilla que sobrepasses els límits coneguts fins ara i que ens assegurés un futur d’èxit. MetaRun és la nostra sabatilla més tecnològica i avançada mai creada i marca un significant avanç per a ASICS. Estic orgullós que el nostre equip hagi estat capaç de pujar el llistó com mai abans per establir un nou referent en sabatilles de llarga distància” explica Motoi Oyama, President i CEO d’ASICS Corporation.

METARUNMEN

Preparades pel millor running

El 2013, el doctor Tsuyoshi Nishiwaki, Director Executiu de la unitat d’investigació de l’Institut d’Esport i Ciència d’ASICS va adquirir el repte de crear la millor sabatilla de running mai creada. Sense límits de temps ni de cost, l’única condició va ser que MetaRun millorés, de forma notable, el rendiment de qualsevol altra sabatilla ASICS en els cuatre grans atributs als quals ha de respondre un model per a llarga distància: lleugeresa, estabilitat, ajust i amortiguació. Fins ara, la millora d’una d’aquestes cuatre qualitats solia comprometre a les altres.

El doctor Nishiwaki y el seu equip van treballar en cadascun dels detalls, des de les prioritats de la fòrmula aplicada a la mitja sola fins a la colocació precisa del X-GEL.

Fabricat des d’un nou nivell de component químic, podent accedir als millor productes i experts, rigorosos tests van conduir al descobriment de nous materials i cinc innovadores tecnològiques que finalment van permetre assolir l’objectiu perseguit.

Amb un excel·lent balanç en totes les seves funcions, MetaRun garaantitza uns beneficis fins ara mai vistos en una sola sabatilla. Millorant les anteriors fites aconseguides per la marca en les cuatre prestacions bàsiques, MetaRun ofereix un comfort superior i suport per ajudar als corredors a mantenir les seves facultats, allargant la seva millor condició en totes les fases de la seva cursa.

 

Lleugeresa: La mitja sola lleugera de FlyteFoam – construida amb fibres orgàniques – és entorn a un 55% més lleugera que el estàndar del sector, ajudant a reduir el pes global de la sabatilla en 20 grams al mateix temps que incrementa l’amortiguació, durabilitats i reactivitat.

Estabilitad: Completament renovada, la nova peça AdaptTruss ofereix una adaptabilitat progressiva en quant a estabilitat, que treballant de forma conjunta amb el nou Sloped DUOMAX, ofereix un 28% més d’estabilitat en la zona del darrera de la sabatilla i un 15% més d’estabilitat general en la mitja sola. Amb tot això es redueix la pressió en l’arc plantar per aconseguir així una transició més cómode a cada gambada.

Ajust: Upper optimitzat amb l’ús de MetaClutch, un exoesquel·let extern que combinat amb un interior de foan adaptable a la morfologia del taló del corredor, aconsegueix un ajust òptim. Paral·lelament, el Jacquard Mesh millora l’estabilitat (44% en el lateral y 26% en la zona mitja).

​De forma dinàmica (Dynamic Fit​)​ confereix un 12% de millora en la subjecció lateral i un 15% en la zona mitja.

Amortiguació: Ús de la nova fórmula híbrida X-GEL que estratègicament posicionada incrementa l’amortiguació de la zona del darrera un 18%.

 

“A ASICS hem estat pioners en la innovació aplicada al running des de que el Sr. Onitsuka va crear la sabatilla Marathon Tabi fa més de 60 anys. Des d’aleshores ens hem dedicat a millorar els nostres productes. Disenyem cadascuna de les nostres sabatilles per tal que siguin millors que l’anterior i estic molt orgullós del salt que amb MetaRun hem aconseguit” explica el doctor Nishiwaki. “Demà MetaRun serà la referència per tots els nous productes d’ASICS oferint inclús majors beneficis a tots els nostres consumidors. Aquest és només el principi del nostre viatge” afegeix.

Amb tant sols 60.000 parells disponibles en tot el món, aquesta sabatilla Limited Edition oferirà als corredors una experiència ASICS única amb les últimes tecnologies creades per la marca japonesa. MetaRun estarà disponible a un PVPR de 250 €.

METARUN TEST

 

Per a més informació sobre MetaRun podeu visitar www.asics.com/metarun

 

​​

https://www.youtube.com/watch?v=lM-xqz4MGAs

Deixa un comentari