Nou Spartan Sport Wrist HR Baro de Suunto, màxima precissió a major alçada

Suunto presenta el Spartan Sport Wrist HR Baro, màxima precissió a major alçada

Spartan Sport Wrist HR Baro

La familia Suunto Spartan s’amplia avui amb la presentació del nou Spartan Sport Wrist HR Baro, un rellotge GPS per a activitats multiesport amb medició de freqüència cardiaca des del canell i sensor de pressió atmosfèrica que aporta major precisió a les lectures d’altitut.

A més a més, la totalitat de la col·lecció Spartan rep una actualització del software que introdueix seguiment del son, millores en la navegació de ruta, hores de sortida/posta de sol i funcions d’alta muntanya i esquí.

Spartan Sport Wrist HR Baro

Comoditat diaria amb uns solució resistent per activitats outdoor

El Spartan Sport Wrist HR Baro ofereix materials de primera qualitat, comoditat en l’ús diari i solucions resistens per a totes les activitats a l’aire lliure i d’entrenament.

El rellotge fa servir GPS/GLONASS per a fer seguiment precís de velocitat, ritme i distància, així com la tecnologia de FC de Valencel, l’empresa líder en el sector, per monitoritzar la freqüència cardiaca. El seguiment d’activitats diaries inclou passes, calories i frequència cardiaca mínima durant un periode de 12 hores.

Spartan Sport Wrist HR Baro

Les lectures d’altitut correctes són essencials en entorns d’outdoor. El nou Spartan Sport Wrist HR Baro utlitza la tecnologia FusedAlti™ de Suunto combinada amb GPS i dades baromètriques per proporcionar una informació d’altitut més precisa. El rellotge també inclou hores de sortida/posta de sol i alertes de tormenta per quan es donen baixades repentines de pressió atmosfèrica.

 

Els esquiadors d’alta muntanya i travessa es beneficiaran de les noves funcions d’esquí en els modes d’esport alpí, amb més dades en pantalla sobre el seu esport. Les noves funcions inclouen un comptador de curs, pantalla de llargs, verticals i velocitat màxima durant descensos.

Spartan Sport Wrist HR Baro

L’actualització del software que introdueix les noves funcions per outdoor a la col·lecció Spartan està prevista pel 17 d’octubre i coincidirà amb la presentació en els distribuidors del nou Spartan Sport Wrist HR Baro (PVP 549 €).

 

Ofertes d’altres models similars de Suunto:

 

 

Més informació sobre l’actualització del software del Suunto Spartan a www.suunto.com.

 

Descobreix el nou Spartan Sport Wrist HR Baro a www.suunto.com/spartansportwristhr.

 

Sobre Suunto:

Fundada el 1936, Suunto és líder en disseny i fabricació d’instruments esportius de precissió i solucions per a submarinisme i esports a l’aire lliure. Els productes Suunto guien i motiven als esportistes professionals i entusiastes de l’esport que valoren el disseny, la precissió i la fiabilitat. Suunto té la seva seu central a Vantaa /Finlàndia) i compta amb més de 500 empleats a tot el món i els seus productes es venen a més de 100 països. L’empresa és filial d’Amer Sports Corporation y entre les seves marques germanes es troben Salomon, Wilson, Atomic, Precor y Mavic.

Deixa un comentari