Campanya de reemborsament de 60 dies d’ ASICS

ASICS POSA EN MARXA UNA CAMPANYA DE REEMBORSAMENT DE 60 DIES SOBRE QUALSEVOL DELS SEUS MODELS PERFORMANCE

garantia reemborsament asics

La promoció és vàlida per a compres en botigues físiques i online.

Fins el proper 31 d’octubre ASICS posa en marxa una important campanya dirigida al consumidor final que garantitza 60 dies de reemborsament en tot el calçat performance de la marca dedicat a la pràctica esportiva. Aquesta promoció és vàlida tant per aquells que hagin realitzat la compra en botigues físiques com online.

ASICS pretén amb aquesta acció, ajudar al consumidor a fer-se amb la sabatilla que realment necessita, al mateix temps que la marca llença un fort missatge sobre la qualitat dels seus productes i la confiança que té depositada en ells.

D’aquesta forma, el consumidor podrà reclamar el reemborsament de l’import total de les seves sabatilles en compres realitzades durant el període de la promoció. La reclamació s’haurà de realitzar com a mínim 30 dies després de la compra i en un termini màxim de 60 dies.

La devolució i el reemborsament són realitzades per ASICS a través del lloc web www.asics-60-days-money-back-guarantee.com

Aquesta promoció coincideix amb el llençament, a més a més, de tres nous models de sabatilla de running que conviuen sota la campanya Feel Fast. Els nous models RoadHawkFF, Dynamis y DynaFlyte2 estan pensats per a tot tipus de corredors que vulguin trobar la versió més ràpida d’ells mateixos. Els tres disposen de mitjasola de Flytefoam, un composat un 55% més lleuger que els estàndars del mercat colocats en aquesta zona i que a més a més proporciona amortigüació.

Amb l’objectiu de què el públic final conegui aquesta promoció, un total de 1.500 punts de venta repartits per tot el territori espanyol tenen anunciada aquesta promoció a través de diferents materials

 

Comprar Dynamis

 

 

Comprar DynaFlyte 2

 

 

dynaflyte 2

foto 1 Dynamis

Deixa un comentari