Prova de les Malles de cama sencera COMPRESSION de COREEVO

MALLES de cama sencera COMPRESSION de COREEVO

Malles compressives llargues d’alt rendiment

Malles de cama sencera dissenyades per a gaudir al màxim dels beneficis de la compressió. La seva estructura de panal d’abella (Compress Panel Zone) garantitza un ajust i subjecció muscular excel·lents, oferint una compressió ferme i agradable a cuadríceps, isdquiotibials i glutis. La utilització de fibre Dryarn® (polipropilè) aporta un nivell de transpiració insuperable, evitant l’aparició de mals olors, mentres que la confecció sense costures elimina qualsevol tipus de roçadura o molèstia. Creades per a gaudir de l’esport amb total llibertat de moviments.

 

malles compressió llargues coreevo

Característiques:

 • Incorpora 2 butxaques exteriors per a gels, barretes o claus
 • Confeccionades sense costures (tecnologia Seamless)
 • Amplies zones de ventilació als malucs i entrecuixes: pell seca i fresca
 • Cintura elevada per a un millor ajustament a l’abdomen i lumbars
 • Zona posterior del genoll amb sistema Ventiflex: major transpiració i comoditat
 • Redueix les vibracions per impacte facilitant la recuperació muscular
 • Millora el retorn venós incrementant l’oxigenació dels músculs
 • Teixit bacteriostàtic que evita l’aparició del mal olor i les roçadures (alèrgies)
 • No perd nivell de compressió amb el pas del tempss
 • Logo Coreevo en laterals i cintura en un disseny modern i tècnic
 • Bon nivell de compressió a la zona dels bessons per a un millor ajustament i confort
 • Fibres ecològiques, 100% reciclables

 

Composició:

70% Polipropilè Dryarn
15% Poliamida
15% Elastano

Talles: S – M – L – XL

Colors: Negre/Gris i Negre/Blanc

Pes: 175 g (talla M)

PVPR: 64€

 

Prova Esportistes.cat

Ja havíem provat les malles curtes Compression de Coreevo i esperàbem gaudir de les mateixes sensacions i prestacions pel que fa sobretot glutis, isquios i quadríceps.

Evidentment, així ha estat i la comoditat i sensacions han estat exactament les esperades, a les que cal sumar en aquest cas la compressió de bessons ja que aquestes malles ens arriben fins als turmells.

Com veníem dient en anteriors proves de productes Coreevo, estem encantadíssims amb les prestacions dels seus productes de compressió fins al punt de poder assegurar que estem davant dels millors productes d’aquesta tipologia pel que fa la relació qualitat-preu.

Destaquem moltes coses d’aquestes malles llargues:

 • Disseny: Genial, tant pel que fa colors, com la textura i el tacte, olor… Quan les tens entre les teves mans te n’adones de seguida que és un producte de gran qualitat. Apart, disposa de les butxaques laterals que són genials petits objkectes com alguna clau o els gels energètics.
 • Comoditat: Són molt, però que molt còmodes. Te les poses i són com una segona pell, ni les notes, tant sols una sensació agradable i de confort absolut.
 • Compressió: No notes una pressió forta, ni molt menys. Com deiem abans la comoditat és absoluta. Però que no notis pressió no vol dir que no compleixin amb la seva funció compressora, al contrari. Com a malles de compressió que són, notes en tot moment la musculatura ben agafada. Tant els glutis, isquios, cuàdriceps i bessons els notes ben subjectes, s’eviten vibracions i et donen una seguretat absoluta per gaudir del running o trail running.
 • Transpiració: La transpiració del producte és espectacular, gracies a les zones de ventilació a entrecuixes i malucs. La suor pràcticament desapareix gràcies a una evaporació rapidísima. Tot això unit al teixit bacteriostàtic, fa que inclús després d’un gran esforç, no hi hagi ni tant sols mals olors. Per altra banda, tot i no ser específicament un teixit tèrmic, vam córrer amb una temperatura exterior de només 1ºC i no vam tenir en cap moment sensació de fred de mig cos cap abaix.

coreevo malles llargues

En definitiva, un producte que és un clar exemple de la qualitat de la marca Coreevo pel que fa comoditat, compressió, disseny, tecnologia, teixits i funcionalitats.

Proporciona molt bona compresió, sense molestar ni pressionar en absolut, però al mateix temps la reducció de vibracions a cuadriceps, glutis, bessons i isquios és evident.

Podeu comprar aquest producte a:

 

screenshot_2016-11-27-21-41-33

screenshot_2016-11-27-21-42-13

 

screenshot_2016-11-27-21-43-37

 

screenshot_2016-11-27-21-43-53

 

 

Deixa un comentari