Cremes de massatge Mebaline i Vaselina amb Aloe i en format Roll-on

Mebaline: Cremes de massatge i Vaselina amb aloe vera

En aquesta ocasió hem tingut el plaer de provar els productes de la marca MEBALINE, la línia de massatge de l’empresa Bastos Medical SL, dissenyada per i per a fisioterapeutes i centres de rehabilitació. Amb ells podràs obtenir els millors resultats en l’aplicació de diferents tècniques de massatge i tractaments terapèutics tòpics dels músculs i articulacions.

La qualitat de la marca ja és reconeguda pels millors professionals del sector i gaudeix d’un alt prestigi entre fisioterapeutes, esportistes d’èl·lit, clubs esportius, quiromassagistes, etc…

A continuació us parlem dels diferents productes que hem provat, les seves característiques tècniques i les nostres sensacions.

Vaselina Aloe 

Es tracta d’una vaselina especialment indicada per a protegir la pell de frecs i per ser aplicada en zones de fricció. Conté Aloe Vera amb propietats calmants, refrescants i emolents.

Aquest producte presenta una important novetat, ja que apart de l’envàs tradicional, també el podem trobar en format ROLL-ON, pensat especialment per a esportistes: No taca les mans i els esportistes el poden portar damunt i aplicar-ho en qualsevol moment de forma fàcil, còmoda i higiènica.

Com podeu veure, un producte que va més enllà de la vaselina que heu pogut utilitzar tota la vida, tant per les propietats que incorpora l’Aloe Vera, com pel format super pràctic en Roll-on.

Comprar amb roll-on:

Comprar sense roll-on:

Cool Gel

 MEBALINE Cool Gel es un gel tèrmic que proporciona una sensació de fred d’efecte relaxant.

Indicat en aquelles situacions on l’aplicació de fred pugui resultat beneficiosa. Ajuda a reduir les molèsties que puguin sorgir degudes a l’activitat diària i esportiva.

MODE D’ÚS: Aplicar una petita quantitat de MEBALINE Cool Gel sobre la zona afectada, ajudar amb un suau  massatge a l’absorció del producte. Repetir si és necessari.

Realment proporciona sensació de fred i benestar, molt agradable inclús pel que fa l’olor, no tant fort ni molest com pot succeir en altres cremes de l’estil sinó al contrari, agradable i gens molest.

Comprar:

 

Therma Cream 

MEBALINE Therma Cream es una crema tèrmica que proporciona una forta sensació de calor.

Indicat en aquelles situacions on l’aplicació de calor pugui resultar beneficiosa, y com a complement de l’escalfament esportiu. Ajuda a reduir les molèsties que puguin sorgir degudes a l’activitat diaria i esportiva.

MODE D’ÚS: Aplicar una petita quantitat de MEBALINE Therma Cream sobre la zona afectada, ajudar amb un suave massatge a l’absorció del producte. Repetir si és necessari.

A l’igual que el gel fred, les sensacions són agradables, es nota força l’efecte calor, sobretot depenent de la zona del cos on l’apliquem i l’olor és agradable sense ser excessivament fort.

Comprar:

Deixa un comentari