Review armilla hidratació NAKED HC VEST

Prova de l’armilla d’hidratació NAKED HC

Gràcies a Sportmed, hem pogut provar l’armilla NAKED HC ideal especialment per runners i trailrunners.

Bé, no només l’hem provada, sinó que s’ha convertit en un imprecindible sobretot per fer tirades llargues, ja que és una autèntica meravella.

ENTRE ARMILLA i MOTXILLA

De fet, la primera observació és que tot i ser una armilla, compleix perfectament amb moltes de les funcions de les típiques motxilles de trail running de tota la vida, ja que permet l’emmagatzematge de petits objectes, barretes energèticques, claus, gels, telèfon mòbil,, i com no, ampolles d’aigua, inclús bossa d’aigua a la part del darrera amb tub i bastons.

Et sorprendrà el munt de compartiments, els acabats, el munt de sorpreses que ofereix aquest producte en tant reduit i lleuger espai!!!

LLEUGERA, TRANSPIRABLE i COMODITAT EXTREMA: UNA SEGONA PELL

Una de les principals virtuts d’aquesta armilla és la seva lleugeresa i adaptabilitat al cos.

Es tracta d’un producte que no arriba als 100gr de pes i el seu teixit elàstic, fa que s’ajusti al teu cos de forma compressiva, com una segona pell. Tant és així, que inclús es pot utilitzar sense samarreta, ja que gràcies al seu teixit, la teva pell no patirà cap tipus de frec, erosió, rascades o ferides.

Aquesta adaptació compressiva farà que al córrer, no notis cap tipus de vibració ni rebot, encara que portis pes, aigua o objectes, i des del nostre punt de vista, aquestes característiques fan d’aquest producte el més còmode que he provat mai per la pràctica del trailrunning

I parlant de comoditat al córrer, remarcar que podràs inclús beure aigua sense traure les ampolles del seu compartiment!! Inclinant el cap cap al pit, podràs beure gràcies a la vàlvula especial de les ampolles que permeten l’absorció en vertical del líquid que continguin.

Un altres aspecte a destacar és la seva perfecta transpiració, una característica del tot indispensable degut a la pressió de l’armilla sobre la pell un cop es tanca amb cremallera.

 

CAPACITAT

Com dèiem, un dels elements que criden l’atenció és el munt de compartiments i sorpreses que amaga aquesta armilla, i que permeten portar tot tipus d’objectes.: Claus, barretes energètiques, telèfon mòbil, etc…

L’armilla, de 3l de capacitat, inclou dues ampolles d’aigua soft flask de 350ml cadascún, amb aquesta vàlvula especial que comentava i que permeten beure sense ni tant sols treure-les del compartiment.

A la part posterior hi ha també dos grans compartiments, un més exterior que permet posar inclús alguna samarreta o roba, impermeable, tallavents, etc… i un més interior per portar la bossa d’aigua. A més a més, l’armilla inclou un seguit de gomes elàstiques a la part davantera per tal de fixar el tub d’hidratació i que el tinguis sempre a mà.

El mateix amb les gomes que permeten la subjecció perfecte dels bastons, en cas que en portis.

I si us pregunteu si l’armilla Naked HC us serveix per córrer una ultra trail, la resposta és que sí, ja que està pensada per permetre al corredor portar tot el material obligatori que us exigiran en una prova d’aquest tipus: frontal, bidons d’hidratació, manta tèrmica, reserva alimentària, peça de roba tèrmica, impermeable, etc…

 

SEGURETAT

Pel que fa la seguretat, l’armilla Naked HC també està molt ben pensada en aquest aspecte i compta amb tres elements molt importants al respecte:

 • Clip de claus que permet que en cas de que les claus es sortissin del seu compartiment (algo pràcticament impossible ja que quedaran sempre ben subjectades) mai caiguin al terra o les perdis, doncs quedarien penjant d’aquest clip de subjecció.
 • Xiulet d’emergència també ben amagat en un dels compartiments, però ben fàcil d’agafar en cas d’emeprgència
 • Elements reflectants per tota l’armilla, davant, darrera i laterals, que et permeten córrer amb més tranquilitat quan és fosc.

A la següent imatge podeu veure el clip de claus i el xiulet d’emergència

MIDES

Hi ha models per homes i per dones i en tots ells, abans de comprar, és important que tingueu en compte les diferents talles per agafar la que millor s’ajusti al vostre cos.

Com dèiem, és com una segona pell, i convé triar bé la mida, per tal de potenciar al màxim tots els avantages del producte, especialment la comodidat, ajustament al cos, i evitar cap tipus d’impacte ni vibració al córrer.

 

 

RESUM DELS GRANS AVANTATGES DE L’ARMILLA NAKED HC VEST

 • Inclou dos bidons d’aigua de silicona de 350ml cadascún
 • Gran comoditat al beure, no es necessari ni traure l’ampolla del seu compartiment
 • Emmagatzematge de claus, barretes energètiques, gels, mòbil, i altres petits objectes
 • Permet portar bossa d’hidratació amb bones subjeccions del tub
 • Molt pràctica per portar lligats els bastons
 • S’ajusta perfectament al cos, es com una segona pell
 • Lleugera ja quem no supera ni els 100gr
 • Excel·lent transpiració

Sincerament, no ho hagués dit mai, però aquest producte m’ha sorprés moltíssim fins al punt de convertir-se en un imprescindible en les meves tirades llargues per muntanya. És un plaer córrer amb aquesta armilla i us recomeno a tots que la probeu!!

 

 

Deixa un comentari